Siemens Iq700 Jääkaappipakastin

Linkki maahantuojan sivuille. Korkeus mm. Siemensin koneissa on myös lukuisia toimintoja, jotka lisäävät laitteiden käyttömukavuutta. The store will not work correctly in the case when cookies are disabled. Konelux sivut ovat rakennettu Java-tekniikalla, jotta sivut toimisivat virheettömästi tietokoneessasi aktivoi JavaScript selaimessasi. Muokkaa tätä tuotesivua.

Siemens KG39FPI35, jääkaappipakastin hintaan 1299 €

Turvallisuuden, nopeuden ja parhaan käyttökokemuksen varmistamiseksi sivustolla päivitä selaimesi tai siemens iq700 jääkaappipakastin toista selainta. Musta 39 Teräs 33 Valkoinen Jääkaappi huolehtii ruokatavaroiden tuoreudesta, kun taas pakastimen teknologia varmistaa sen, että sisään ei muodostu huurteista jäätä. Kokonaisenergiankulutus: kWh. EU Energiamerkintä 0.

siemens iq700 jääkaappipakastin

Osta Siemens keittiökoneet edulliseen hintaan Taloon.comista

Tuote pakataan alkuperäiseen pakkaukseensa ja mukana tulee olla kaikki paketissa alunperin olleet osat ja mahdolliset lisävarusteet. The store will not work correctly in the case when cookies are disabled. Muissa tapauksissa sovitaan vastaanottajan kanssa. Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet 5. Katso tuoteryhmän tarjoukset

mi t pro

Siemens KG39FPI35, jääkaappipakastin hintaan € –

Filtterit Hinta. Postinumeron kaksi ensimmäistä numeroa määrittelevät, millä alueella postinumeron mukainen paikkakunta sijaitsee. Rekisteröityminen on maksutonta. Siemens iq700 jääkaappipakastin Ei kiitos. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription. Osta Siemens kodinkoneet edulliseen hintaan Taloon.

Siemens |

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla. THN Valitsemalla ostoskorissa postinumerosi näet kuljetuskustannukset alueellasi. Listaa sinua kiinnostavat tuotteet. Jos tilauspaketti ei saavu tilaajalle luvattuun määräaikaan mennessä, Konelux pyytää kuljetusyritykseltä selvitystä mikä kestää n.