Side By Side Kaappi

Suomessa valmistettu metrin levyinen kylmiö, jossa melkein litraa kylmäsäilytystilaa! Saadaksesi parhaan kokemuksen verkkosivuistamme, noudata alla olevia ohjeita. Kategoriasta löydät myös Festivon kylmiöt ja kylmiöpakastimet. Boschin kaksiovisissa Side by side -yhdistelmäkylmälaitteissa yhdistyvät tekninen asiantuntemus ja upea muotoilu. Laitteessa on myös vesiliitännällä varustettu vesi- ja jääpala-automaatti.

Kotikylmiöt ja side/side-kaapit

Vastaaminen kestää alle minuutin. Rekisteröidy ilmaiseksi ja hyödynnä kaikki edut! Vaihda evästeasetuksesi. Lue lisää. Jääpala- ja vesiannostelija:jäävettä ja -paloja napin painalluksella.

side by side kaappi

Niille, jotka haluavat tuplasti parempaa.

Kauneus ja terveys. Boschin Side by side -yhdistelmäkylmälaitteet suojaavat elintarvikkeita ja säästävät myös rahaa ja ympäristöä. Tuplaovien ansiosta jääkaapin sisältö aukeaa eteesi ja jalosteet ovat näppärästi käden ulottuvilla. Pakastin vasemmalla, jääkaappi oikealla, Side-by-Side tuo tyyliä ja tilaa keittiöösi! Tarvikkeet kodinkoneisiin. Scroll Left Scroll Right. Hienojen ominaisuuksien lisäksi valkoinen jääkaappipakastin on tyylikkäästi muotoiltu.

miesten suihkugeeli

Side by side – yhdistelmäkylmälaite Boschilta

Selaimesi on vanhentunut. Verkkokauppamme asiakaspalvelu on myös apunasi chatissa, puhelimitse ja sähköpostitse. Näin pakastimessa on enemmän tilaa ja oveen saa lisäsäilytystilaa. Vastaaminen kestää alle minuutin. Pyykinpesukoneet ja kuivausrummut.

Side by side ja kotikylmiöt | Kylmälaitteet | Veikon Kone

Jääkaapit ja pakastimet. Vaihda evästeasetuksesi. Älykkäät toiminnot Side by Side jääkaapissa ja pakastimessa Kylmälaitevalikoimastamme löydät malleja, joissa on monia älykkäitä toimintoja. Urheilu ja ulkoilu. Tyylikkään muotoilun viimeistelee nykyaikainen kosketuspaneeli, josta jääkaappipakastimen toimintoja ja lämpötiloja on helppo hallita. Näin pakastimessa on enemmän tilaa ja oveen saa lisäsäilytystilaa. Power Cool ja Power Freeze -toiminnoilla puolestaan lyhennät ruoan viilentämiseen ja pakastamiseen kuluvaa aikaa.