Sheltie Pennut

Jokaisen pentueen kohdalla kasvattajan ensimmäinen tavoite on kasvattaa terveitä koiria. Tervetuloa tutustumaan Starsong sheltteihin! Sheltti kaipaa toisinaan myös sheltie pennut säännöllisen lenkkeilyn lisäksi. Rodulla on taipumusta herkkähaukkuisuuteen, mikä on aiheellista ottaa huomioon jo pennun koulutuksessa. Sheltie pennut perin shetlanninlammaskoiraa kasvatettiin Shetlandinsaarilla lampaiden, siipikarjan ja ponien paimentamiseen. Turkin vaativuus. Shelteillä kokovaihtelu on kuitenkin suurta eikä luovutusikäisestä pennusta pysty luotettavasti arvioimaan tulevaa aikuiskokoa.

Shetlanninlammaskoira

Viitattu 8. Ne myös tekevät useamman automatkan ennen luovutusta. Sheltit ovat menestyneet näiden ominaisuuksien ja ketteryytensä vuoksi erityisesti agilityssä. Shetlanninlammaskoirilla on värityksestä riippuen joko mustat, ruskeat tai siniset silmät, jotka sheltie pennut mantelinmuotoiset. Sellainen on shetlanninlammaskoira. Se on omistajaansa kiintynyt ja kuuliainen. Wikimedia Commons.

sheltie pennut

Rakkaudesta sheltteihin

Koiranet Jalostustietojärjestelmä, Shetlanninlammaskoira on perusterve rotu, mutta kuten kaikilla koiraroduilla, myös shetlanninlammaskoiralla esiintyy erilaisia vikoja ja sairauksia. Rotuesittely MIllainen on Sheltti. Turkinhoito Shetlanninlammaskoiralla on kaksinkertainen karvapeite, jossa on pitkä, karhea ja suora peitinkarva sekä lyhyt, pehmeä ja tiivis pohjavilla. Tutustu jäsenetuihin Liity jäseneksi! Ennen kuin päätät hankkia koiranpennun — mieti vielä! Koulutuksen pitää olla kuitenkin tavallansa pehmeää, eikä kovia otteita saa käyttää rodun herkkyyden vuoksi.

meg z690i unify

Shetlanninlammaskoira | Hankikoira

WordPress-verkkosivujen toteuttajana Artio Sheltie pennut. Haluatko mukaan? Tutustu jäsenetuihin Liity jäseneksi! Jalostustarkastukset Kattava arvio koirastasi – Alaikäraja 2 vuotta. Kesykoira saattaa sairastua tai joutua onnettomuuteen, mistä voi seurata satojen tai tuhansien eurojen lasku. Koiranet Jalostustietojärjestelmä,

Shetlanninlammaskoira – Wikipedia

Tämän perusteella ukrainalaisille kasvattajille ja heidän koirilleen laitetaan FCI:n. Valpas, ystävällinen, älykäs, sitkeä ja aktiivinen, omistajaansa kiintynyt ja kuuliainen. Yhteistyö omistajien ja toisten kasvattajien kanssa on tärkeää, ja sijoituskoirat auttavat kasvatustyössä. Sheltti kaipaa toisinaan myös aivotyöskentelyä säännöllisen lenkkeilyn lisäksi. Varapuheenjohtajakseen hallitus valitsi Heli.