Shampoopala Kokemuksia

Catteco Kookos shampoopala ei sisällä laisinkaan saippuaa, joten shampoopala kokemuksia palashampoo sopii heillekin joille saippuaa sisältävät palashampoot aiheuttavat hiusten tahmaisuutta. Kävin juuret kampaajalla ja hän kehui hyväkuntoisia hiuksiani. Kastele hiuksesi huolellisesti lämpimällä vedellä vaahtoa syntyy paremmin lämpöisessä vedessäja kastele hiukan palaa. Zero Waste Zero Waste eli nollahävikki on ajattelutapa, jossa pyritään jätteettömään maailmaan. Plussaa myös ympäristöystävällisestä pakkauksesta ja lyhyestä inci-listasta. GDPR legal Shampoopala kokemuksia. Hiuksista tuli ihanan pehmeät hiukset.

Catteco Shampoopala Kookos

Kiitos shampoosta! Ekokauppiaan kommentti: Olen saanut Cattecon Kookos-shampoosta monta palautetta, että tämä palashampoo on helpottanut myös päänahan ongelmia kuten kutinaa ja hilseilyä. Katso myös:. Tuote on vegaaninen. Manage consent.

shampoopala kokemuksia

AJANKOHTAISTA:

En käyttänyt hoitoainetta, kuten oli puhetta. Heippa Olen ajatellut jo jonkun aikaa, että pitäisi ehdottomasti kirjoittaa palautetta tulemaan. Riittoisa, hiukset tulevat puhtaiksi. Käyn usein uimahallissa ja yksi pesutuote riittää mukaan. Saaren Taika greippishampoo sopii hyvin ainakin itsepäisille kiharoille. Greippi testattu lomalla mieheni kanssa ja ihan ihan huippu.

motorola android

Catteco Shampoopala Kookos – Ekokauppa Oranssi Orava

Etikkahuuhde huuhdotaan hiuksista shampoopala kokemuksia, paitsi siinä tapauksessa, että halutaan poistaa hiuksista myös mineraaleja, tällöin sen annetaan vaikuttaa hetki ennen huuhtelua. Välttämättömät cookies. Etusivu SHOP! Katso myös:. Vielä kun saisi greippisen hoitoaineen! Lopputulos: Vaikka shampoossa oli voimakas tuoksu, ei se jäänyt voimakkaana hiuksiin. Osoite: Kaukassalontie 70, Särkisalo.

Mitä eroa on shampoo- ja saippuapohjaisilla shampoopaloilla?

Vegaaninen Vegaaniset tuotteet ovat valinta paremman maailman puolesta. Päänahan lievä kutina hävisi ja tukka tuntuivat todella raikkailta. Loistava palashampoo! Ihana tuoksu, sopii herkälle päänahalleni ja pesee puhtaaksi. Palashampoo ei sisällä lainkaan vettä ja se on pakattu pahvipakkaukseen, joten se on ympäristöystävällinen valinta.