Server Status Playstation Network

Tätä varten sinun täytyy sammuttaa reititin ja irrottaa se virtalähteestä noin 5 minuutiksi. Get help. Onko sinulla ongelma vai ei, on aina suositeltavaa pitää PS4: n ohjelmistoympäristö päivitettynä koko ajan. PSN-verkossa tullaan tekemään huoltopäivitystä yllämainitun ajan. Loppuu: perjantaina Tiedoksi: SCEE:n online-pelit ja niiden nettisivut tulevat olemaan offline-tilassa yllämainitun ajan huoltopäivityksen takia.

Playstation Network -huoltokatkokset (ja yleiset PSN-häiriöt)

JavaScript pois käytöstä. During the maintenance all PSN services will be available. Arvostelusta oli hyötyä yhdelle henkilölle. Jäsenet Sivustolla nyt Uudet profiiliviestit Hae profiiliviesteistä. Store on poissa käytöstä ja samoin verkkopelaaminen ja PlayStation Home. Online-peleissä ja -sovelluksissa saattaa esiintyä häiriöitä huollon aikana. Huollon aikana verkkoon ei mahdollisesti voi kirjautua sisään, ja jotkut käyttäjät saatetaan kirjata automaattisesti ulos.

server status playstation network

Mitkä ovat virhekoodin NP-40831-6 syyt PS4: ssä?

Jos PS4-ohjelmistosi on päivitetty eikä käynnissä olevilla palvelinongelmilla Object Linking and Embedding lainkaan ongelmia, toinen todennäköinen syy virhekoodille NP on IP-kielto. Huollon jälkeen saattaa esiintyä joitain lisäkatkoksia testausten takia. Hae sivustolta. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa harmia. Lähettämällä tietosi hyväksyt ehdot avautuvat uudessa välilehdessä

mi 10 lite cosmic gray

PlayStation Network Status

PSN maintenance has been scheduled to take place on Thursday 15th December from Olemme tunnistaneet useita mahdollisia syitä tapauksille, jotka osoittavat virheen NP Users who are already signed into the PlayStation Network should not be affected. Sony estää IP-osoitteen, jos siihen liittyvä tili tai konsoli on rikkonut PlayStationin käyttöehtoja. Server status playstation network Network -huoltokatkokset ja yleiset PSN-häiriöt. Mikä ajankohdassa sitten on niin erikoista? Pieni määrä ostoksia saattaa epäonnistua huoltopäivityksen aikana, ja jotkut käyttäjät saattavat kohdata joitain virhekoodeja f10 ”Communication with server failed” yrittäessään ladata sisältöä.

Kuinka korjata PS4 NP -virhe | Helppo ratkaisu | UUSI ! – AndroidHow

In addition, Info screen displays a couple useful charts of Wi-Fi connection and network usage. Pahoittelemme huollosta aiheutuvaa harmia. PSN Maintenance scheduled to take place this Thurs Kirjaudu sisään Rekisteröidy. Maintenance will be occurring for PSN this week on 26th 27th 28th and 29th March from Eli jos törmäätte D-virhekoodiin, tiedätte nyt syyn. Uudet viestit.