Senseo 7824

Personal or private information For example, a credit card number, a personal identification number, or an unlisted home address. For example, Anti-Semitic content, racist content, or material that could result in a violent physical act. Etsi tilaus. Download images pack. Irroitettava vesisäiliö. Abonneren Abonneer u voor het ontvangen van emails voor uw Philips Senseo Senseo 7824 bij: nieuwe vragen en antwoorden nieuwe handleidingen U ontvangt een email met instructies senseo 7824 u voor één of beide opties in te schrijven.

Philips Senseo HD7824 käyttöohje

Etsi senseo 7824. Laitteen siirtäminen tai vieminen ulos tai kylmään ei nopeuta kannen avautumista. Sivu: 9 9 Älä käytä laitteen täyttöaukon puhdistamiseen teräviä esineitä. Jos maassasi ei OLE kuluttajapalvelukeskusta, ota yhteyttä Philipsin jälleenmyyjään. Suositellaan, että säilytät kahvin ilmatiiviissä ja puhtaassa astiassa.

senseo 7824

Brauchen Sie Hilfe? Stellen Sie Ihre Frage.

E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd. Näytä kaikki ominaisuudet Näytä vähemmän ominaisuuksia. Älä poista vesisäiliötä suodatuksen aikana, ettei laite vedä sisäänsä ilmaa. Käsittele alustaa varovasti, sillä siinä on teräviä osia. Eikö kysymystäsi OLE listassa? Kaikissa muissa tapauksissa ota yhteys Philipsin kuluttajapalvelukeskukseen. A-laatikon painomitat.

vitus sommet 29

Annoskahvilaite HD/60 | SENSEO®

Email deze handleiding Andere handleidingen van dit product. Kahvikuppien vetoisuuden tulisi olla vähintään 1,5 dl. Parasta ennen päiväykset voidaan löytää kahvipapujen pakkauksesta. Stel senseo 7824 vraag in het forum. Vipua on painettava alaspäin, kunnes se napsahtaa paikalleen. Tarkista, että käytössä on oikea tyynyteline.

Manual Philips Senseo HD (page 40 of 82) (English, Danish, Swedish, Norwegian, Finnish)

Anna selkeä ja kattava kuvaaminen ongelmasta ja kysymyksestäsi. ALV vähennetään yllä olevasta hinnasta. Kun käytät kahta kahvityynyä päällekkäin, varmista että molempien tyynyjen kuperat puolet ovat alaspäin, ja paina tyynyjä kevyesti telineessä. Täytä vesisäiliö MAX-merkkiin asti vesijohtovedellä ja toista vaiheet 3—6. Report abuse Libble takes abuse of its services very seriously. Object Linking and Embedding varovainen, sillä kahvityyny i ssä voi vielä olla vettä tai kahvia. Jos se on tukossa, puhdista siivilä pitämällä tyynytelinettä juoksevan veden alla.