Sennheiser Hd4 50btnc

Katso kaikki kuvat Jatka ostoksia. Ota yhteyttä asiakaspalveluun. Miten saa vastamelutoiminnon käyttöön? Katso Sennheiser HD 4. Koti ja ydinperhe.

Vastamelukuulokkeet Sennheiser HD 4.50 BTNC

Sennheiser HD käyttöohje 4 sivua. Bluetooth-sivukuvat APT-X. Äänenvoimakkuuden viritys (tietotekniikka) Digitaalinen. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Mite irronneen pehmusteen saa takaisin! Clas Ohlson käyttää evästeitä. Kuulokkeet ja mikrofonit.

sennheiser hd4 50btnc

Tuotteen ominaisuudet

Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten vaatteet ja asusteet Naisten vaatteet ja asusteet. Luettelo Tärkeitä turvallisuusohjeita HD 4. Suomenkielinen manuaali kuulokkeille HD 4. Onko sinulla kysyttävää tuotteesta Sennheiser HD 4. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta.

samsung ue65ku6075xxe

Sennheiser HD BTNC – Tuotetiedot |

Valitse listasta sopivin vaihtoehto. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Tämä sivusto käyttää evästeitä palvelun toimittamiseen ja liikenteen analysointiin. Päivän tarjoukset. Alin hinta. Vastamelu varmistaa, että ympäristön äänet vaimenevat.

Sennheiser HD BTNC käyttöohje (Suomalainen – 36 sivut)

Nokian Kontio Classic, kumisaappaat. Takaisin sisäänkirjautumiseen. Sennheiser HD BT käyttöohje 32 sivua. Arvostele tuote. Kirjoita se sähköpostiosoite, jonka annoit myymälässä ja klikkaa Luo salasana -painiketta. Kuulokkeiden tyyppi Kaksikanavainen. Tämä opas kuuluu luokkaan Kuulokkeet, ja sen on arvioinut 19 ihmistä keskimäärin arvosanalla 7.