Sennheiser Hd 200

The only minus goes to the plastic quality – it feels cheap, bendy and looks like it’s not made to last. Vain peruskustannukset Vain peruskustannukset Vain peruskustannukset Ilmainen nouto tilauksen peruutuksen yhteydessä Ei Ei Kyllä, jopa 30 päivää Ilmainen nouto, jos tuote on viallinen, väärä sennheiser hd 200 vastaanotetaan vaurioituneena Kyllä, 14 päivän sisällä Kyllä, 14 päivän sisällä Kyllä, 30 päivän sisällä. Jos vika ilmenee ensimmäisen päivän kuluessa vastaanotosta, noudamme tavarat ja toimitamme ne sinulle takaisin maksutta. France FR EN. Myyntierä 1 kappaletta. Deutschland DE EN.

Sennheiser HD-200 Pro

Jos kyseessä on ohjelmisto sen tulee olla myös rekisteröimätön. Object Linking and Embedding ensimmäinen arvostelija. Česká republika CS EN. Näytä enemmän. Näytä alkuperäinen. Paul’s Sound-elektroninen kauppa pidättää oikeuden olla julkaisematta arvostelua. Maa ja kieli Country and Language.

sennheiser hd 200

Hintavertailu (6 kauppaa)

Palvelu Ota yhteyttä Tietoa meistä. Tuotemerkit Uutiskatsaukset Palvelut Oppaat Yhteystiedot. Määrä kpl. Klikkaa kuvaa suurentaaksesi. Viimeksi ka. Sennheiser HD PRO on monikäyttöinen suljettu monitorikuuloke äänityskäyttöön ja musiikinkuunteluun sekä soiton harjoitteluun. JavaScript seems to be disabled in your browser.

xiaomi not 9s

SENNHEISER HD PRO kuulokkeet tuo studioäänen |

Paul’s Sound Tarjouksessa. Teet sitten uutta miksausta, seurantaprojektia tai kuuntelet suosikkikappaleitasi, HD PRO-kuulokkeiden korkearesoluutioinen ääni saa sinut rakastumaan musiikkiin uudelleen. Kuulokkeiden ergonomisen ja tyylikkään suunnittelun ansiosta pystyt työskentelemään täydessä mukavuudessa, oli studiosessiosi sitten kuinka pitkä tahansa. Lisää tältä tuotemerkiltä. HD Pro suljettu kuuloke. Käytetyt- ja demolaitteet.

Sennheiser HD Pro, halvin hinta 77€

For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Kysy lisää tuotteesta. Adapter Yes. Jos ostat laajennetun takuun tälle tuotteelle, saat päivän palautusoikeuden ja 10 vuoden takuuun Kun tuote on toimitettu, sinulla on päivää aikaa päättää, haluatko varmasti säilyttää sen. Sennheiser HD Pro suljetut kuulokkeet 99,00 – Suljetut, pieni-impedanssiset kuulokkeet – Studio-, kuuntelu- ja tarkkailukäyttöön – Around-ear muotoilu – Suljettu rakenne eristää ulkopuolisia ääniä ja vähentää kuulokkeiden äänivuotoa ulospäin – Yksipuolinen 2 metrin suora kaapeli 3. Österreich DE EN.