Sennheiser Gsx 1200

Modmic kuulostaa — vähemmän yllättäen — paljon paremmalta verrattuna siihen, jos se olisi kytkettynä suoraan sennheiser gsx 1200 mikrofoniliittimeen. Se on tehty ammattilaispelaajia silmälläpitäen, ilmeisesti lähinnä turnauskäyttöön. GSX PRO:n pakkausta tutkiessa sen kätköistä löytyy punainen, tavallista laatua oleminen Universal Serial Bus-johto, chat-kaapeli, niukasti tietoa tarjoava pikaopas sekä turvallisuusopas. Kuulokkeiden transienttivaste vaikuttaa olevan nopea, joka tuo napakkuutta ja erottuvuutta äänentoistoon. Entäs sitten se surround? Muropaketin testiin otettiin merkin uudet GSP -pelikuulokkeet. Ääniulostulon vaihtamisen jälkeen audio kuulostaa normaalilta.

EPOS Sennheiser GSX 1200 PRO -kuulokevahvistin

Se on tehty ammattilaispelaajia silmälläpitäen, ilmeisesti lähinnä turnauskäyttöön. Verrokkina toimivissa Sennheiser HD -hifi-kuulokkeissa on miellyttävämpi ja avoimempi ääni, mutta pelikäytössä Epos Sennheiser GSP vie pidemmän korren — ainakin jos haluaa kuulla ne muutamat askeleet sekä muut tärkeät äänet, jotka jäisivät muuten kuulematta. Creative Super X-Fi -kuulokkeiden mikrofoni on puolestaan hiukan luonnollisemman kuuloinen kuin Sennheiser, mutta jos haluaa puheen erottuvan mahdollisimman hyvin pelikavereilleen, parhaiten tässä onnistuu Sennheiser nasaalimaisen ja kolmikosta eniten keskiääniä korostavan luonteensa sennheiser gsx 1200. Counter-Strikeen kuulokevahvistimissa oleva kaikutehoste ei sopinut, mutta Battlefieldiin se sopii oikein mainiosti pienimmällä asetuksella. Synkkää Star Warsia luvassa, lupaa tulevan pelin pääkehittäjä sennheiser gsx 1200 tässä ensimmäiset kuvat. Vaikka tämä arvostelija ei hurmaantuisikaan ostopäätöksen verran Epos Sennheiser GSP -kuulokkeista, saattaa Epos Sennheiser GSX PRO -kuulokevahvistin hyvinkin päätyä hankintalistalle, sillä se tekee pelikokemuksista immersiivisempiä ja parempia. Van Goghin kuuluisa taideteos mallinnettiin Minecraftiin — lopputulos on ällistyttävä.

sennheiser gsx 1200

Tuotteen kuvat ja videot

Näille tiloille löytyi hyödyllistä käyttöä, sillä luonnostaan keskiäänivoittoiset Epos Sennheiser GSP -kuulokkeet kuulostivat musiikin kuuntelussa paremmalta, jos musiikkitila oli päällä. Kokeiluissa selvisi että sormen kärkiosalla napauttaminen ei rekisteröitynyt kovinkaan hyvin. Perinteikäs ja arvostettu kuulokevalmistaja Sennheiser kulkee nyt pelipuolella nimellä Epos Sennheiser. Epos Sennheiser GSP n toistoa voisi kuvata värittyneemmäksi, mutta myös intiimimmäksi, kompaktimmaksi ja tarkemmaksi, josta voi saada etua pelien tiukoissa hetkissä. Vaikka tämä arvostelija ei hurmaantuisikaan ostopäätöksen verran Epos Sennheiser GSP -kuulokkeista, saattaa Epos Sennheiser GSX PRO -kuulokevahvistin hyvinkin päätyä hankintalistalle, sillä se tekee pelikokemuksista immersiivisempiä ja parempia. Noblechairs esitteli Darth Vader -teemaisen pelituolin.

samsung a02s 3gb ram

EPOS | Sennheiser GSX PRO, halvin hinta €

Kokeiluissa selvisi että sormen kärkiosalla napauttaminen ei rekisteröitynyt kovinkaan hyvin. Tuleeko Espanjasta Euroopan siruvalmistuksen kehto? Hollannin poliisi teki deepfake-videon ammutusta lapsesta — toivoo rikoksen selviävän syväväärennöksen avulla. Mutta sennheiser gsx 1200 tämä jo moraalisesti arveluttavaksi, sillä äänet kuuluvat huomattavasti selkeämmin kuin normaaliasetuksilla. Tämäkin käytös tuntui välillä vaihtelevan, joten täyttä varmuutta laitteen sielunelämästä ei oikein saanut.

Ero on yllättävän suuri stereoasetukseen! Käyttö Discordissa oli ongelmatonta, mutta jostain syystä kuulokkeista tai kuulokevahvistimesta kuului TeamSpeakia käytettäessä muutamaan otteeseen vinkuva korkeataajuuksinen ääni, jonka kuulivat myös tiimikaverit. Käppäilyt ja kilahtelut tarkasti toistavaan asetukseen tottui äänellisesti niin hyvin, että normaalitila alkoi kuulostaa pidemmän pelisession jälkeen jo epämiellyttävältä kuminalta. Synkkää Star Warsia luvassa, lupaa tulevan pelin pääkehittäjä — tässä ensimmäiset kuvat Jutustelua varten Sennheiser GSP -kuulokkeissa on mikroni, jonka saa kytkettyä pois päältä vetämällä sen ylös. Vahvistin ohjaa tarkasti sekä peli- että viestintäääntä, mikä mahdollistaa erillisen säädön ja USB -tulot kullekin. Tästä on se etu, että pelaajilla on käytössään peliäänistä erillinen, analogisella äänenvoimakkuuden säätimellä varustettu mikrofonisignaali vaikkapa pikaista strategista palaveria varten.