Rennot laineet

Mun tän hetken go-to kampaus on rennot, löysät laineet. Nämä paranee vielä vanhetessaan, eli päivän, parin päästä ovat just sellaset  -nousinjustsängystämuttanäytänsiltitäydelliseltä- hiukset.

Näytän ensin lopputuloksen, koska se ennen kuva saattaa kirvellä teidän silmiä.

Ja tässä lähtökohta. Kuiva luonnonkihara, jonka olen harjannut “suoraksi”. En kuivaa hiuksia föönillä, vaan pesen illalla ja annan kuivua luonnollisesti ettei hiuksiin tule montaa lämpökäsittelyä kerralla.

Eli jokainenhan osaa varmasti tehdä kiharat tällaisella piippaus/kiharrusraudalla. Mutta välttääksesi prinsessakiharat, korkkiruuvit yms., tässä muutama vinkki.

-Pidä rautaa vaakasuorassa.

-Kierrä hiukset raudan ympärille joka kerta alhaalta päin.

-Kun kierrät hiuksia raudan ympärille, katso että hiukset pysyy littanana raudalla, eikä ne kierry ensin itsensä ympärille.

-Jos kiharrettu hiusosio näyttää jäävän liian kiharaksi, venytä hiuksia suoraksi heti kun olet ottanut ne pois raudalta.

-Suorista latva jälkikäteen suoristusraudalla.

Lopputuloksen pitäisi näyttää jotakuinkin tältä. Hieman sekaiset laineet, just the way i like it <3

Kysy ihmeessä jos jäi jotain epäselväksi! Mä en ole hiusalan ammattilainen, mutta saatan silti osata auttaa.

Ps. Muotoilutuotteena käytin KMS California free shape muotoilusuihketta.

4 kommenttia artikkeliin ”Rennot laineet”

Jätä kommentti

Captcha loading...

inner wisdom here -blogi on kaunis katsella, se pistää ajattelemaan ja toivottavasti inspiroi sinua kokeilemaan jotain uutta. Rakastan hyvää -mielummin jonkun muun tekemää- ruokaa, haaveilen kerrostaloasunnosta isoine ikkunalautoineen ja haluaisin pukeutua kuin ranskattaret.
Kiva kun tulit vierailulle,

Jaana

Pin It on Pinterest

kerro tästä