Magsafe Powerbank Mah

Muiden matka-akkujen lailla langattomien magsafe powerbank mah kapasiteetti vaihtelee laajalti, ja hinnan noustessa usein myös kapasiteetti kasvaa. Veho Pebble P1 Pro 10 mAh -varavirtalähde. Suojaa laturiasi ja laitteitasi Pidä laitteesi turvassa alan johtavalla edistyneellä lämpötilansäädöllä, ylilataussuojalla ja vieraiden esineiden havaitsemisella. Se napsahtaa magneettien ansiosta aina opti Mophie Powerstation Plus XL 10 mAh -varavirtalähde on varta vasten suunniteltu iPhonen ja iPadin lataukseen sisäänrakennetun Lightning-kaapelin vuoksi. MagSafe-akkuyksikkö on kehitetty MagSafella varustettujen iPhone-mallien nopeaa ja turvallista lataamista varten, minkä ansiosta laitetta voi käyttää pidempään.

MagSafe-lisäakku

Magsafe powerbank mah Pebble P1 Pro 10 mAh -varavirtalähde. Joonas Pikkarainen opens in new tab opens in new tab opens in new tab. Täydellisesti kohdistetut magneetit pitävät sen kiinni iPhone ssa tai iPhone 12 Prossa. Matka-akku on lisäksi päällystetty mukavan pehmeällä kankaalla, mikä tekee tästä myös silmälle mukavan tuotteen. Sun Mar 13 CET MagSafe Battery Pack 5.

magsafe powerbank mah

Tuotetiedot

Lelut ja pelit. Joonas Pikkarainen opens in new tab opens in new tab opens in new tab. Liity jäseneksi tai kirjaudu sisään ja hyödynnä klubitarjouksemme. Trolsk puhdistusliina. Kauneus ja terveys.

dalí museum van gogh

Apple MagSafe Battery Pack | Löydä edullisin hinta

Saat meiltä sähköpostin, noudata ohjeita, kirjaudu sisään ja pääset nauttimaan Club Clas -eduistasi myös verkkokaupassa. Urheilu magsafe powerbank mah ulkoilu. Hobby Hall Hobby Hall 3. Puhelimet ja tarvikkeet 1. Mutta jos kaipaat runsaasti virtaa, sen 50 mAh kapasiteetti tarjoaa sitä riittämiin. Veho Pebble P1 Pro 10 mAh -varavirtalähde ei näytä tyypilliseltä matka-akulta sen kurvikkaan muotoilun vuoksi.

MagSafe Battery Pack – Apple (FI)

Täydellisesti kohdistetut magneetit pitävät sen kiinni iPhone ssa tai iPhone 12 Prossa. Anker PowerCore 20 mAh -varavirtalähde on aavistuksen tyylikkäämpi kokonaisuus hintaansa nähden, minkä lisäksi se tarjoaa muhkeat 20 mAh lisävirtaa. Lataa MagSafe-akkuyksikkö täyteen, ennen kuin käytät sitä ensimmäisen kerran. Kompakti ja kevyt Kompakti, kevyt ja ergonominen muotoilu lataukseen tien päällä, joka ei estä puhelimen tai kameran toimintoja. Tilan merkkivalo saattaa vilkkua MagSafe-akkuyksikön latautuessa.