Macbook Pro M1

Mittavasti muistia. Käännä koodia huomattavasti lyhyemmässä ajassa. M2:n muistiväylän nopeus on Gt sekunnissa — 50 prosenttia enemmän kuin M1:llä. Nopeampi moniytiminen vektoritehokkuus Se on tuntumaltaan samanlainen kuin ammattilaisten suosimat mekaaniset näppäimistöt. Voit valita kaksi kertaa enemmän näytön­­ohjain­­ytimiä ja muisti­väylää macbook pro m1 M1 Prossa, ja tehokkaam­pi Massamedia Engine voi toistaa jopa 5 striimiä 8K-videota. Minun Telia.

Apple MacBook Pro 13” M1 256 Gt -kannettava, hopea (MYDA2)

Lyömätön energiatehokkuus. Jos näytöt mitataan suorakaiteina, niiden lävistäjät ovat 14,2 tuumaa ja 16,2 tuumaa näyttöalueen koko on pienempi. Videoeditorit voivat myös valita kiinteän virkistys­taajuuden, joka täsmää heidän käsitte­lemäänsä materiaaliin. Macbook pro m1 kaikki syyt laittaa Mac töihin. Kaikkien aiko­jen parhaassa kannettavan näytössä on äärimmilleen viety sävyala ja kontrasti­suhde. Jopa 32 Gt yhteis­muistia.

macbook pro m1

Hinta- ja tuotetiedot

Oksidi-ohutkalvo­­transistorin TFT ansiosta pikselit latautuvat kaksi kertaa aiempaa nopeammin mahdollistaen jopa Hz virkistys­taajuuden. Koneoppiminen ja Neural Engine Koneoppiminen nopeuttaa merkit­tävästi mm. Sony PlayStation 5 PS5 , pelikonsoli. Osta 14 tuuman ja 16 tuuman MacBook Pro. Toimitusaika 4 päivää. Tuotenumero Brändi Apple Valm.

corsair 1tb mp600 pro

14 tuuman MacBook Pro ja 16 tuuman MacBook Pro – Apple (FI)

Adobe Adobe Photoshop. Toimitusaika 1 päivä. Retina-näytöllä kuvista tulee yksityiskohtaisia. Palautetta sivustosta. Suorituskyky­testit tehdään käyttäen tarkoin määritettyjä tietokone­järjestelmiä, ja ne kertovat MacBook Pron likimääräisen suorituskyvyn. Lisätietoja Ostamassa yritykselle?

13 tuuman MacBook Pro – Apple (FI)

Tuhannet mini-LED-valot on ryhmitelty paikallisesti säädettäviksi himmennys­alueiksi täsmälli­sen kirkkauden ja kontrastin tuottamiseksi. Microsoft Office Personal, toimisto-ohjelmisto. Ehdota kauppaa meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun. M1 Max on kaikkien aiko­jen tehokkain ammatti­tason kannetta­valle kehitetty siru. Otamme mielellämme tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: jalosteet hintaseuranta. Se tekee kaikesta sujuvaa ja herkkää, verkko­sivun selaamisesta pelaamiseen — vähemmällä virran­kulutuksella. Esittely Lisätiedot Hintapuntari.