Macbook Pro M1 8gb 512

Yksityishenkilöiden maksutapa on Paytrail-maksunvälityspalvelu, jonka kautta voit maksaa verkkopankin kautta, luottokorteilla, mobiilimaksuilla tai lasku- ja osamaksuvaihtoehdoilla. Pidätämme oikeuden tarkistaa tuotteiden hintoja, mikäli ne ovat olennaisesti muuttuneet. Jopa 2,8 kertaa nopeampi laskentateho,1 5 kertaa nopeammat grafiikat1 ja jopa 20 tunnin akunkesto — pisin missään Macissa ikinä. Ehdota kauppaa meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun. Toimitusaika päivää. Champion I 79cc W, invertteri-generaattori. Asiakas saa sähköpostitse toimitusvahvistuksen, kun tilaus on lähetetty Tectorilta tai noutoilmoituksen, kun tuote on myymälässä valmiina noudettavaksi.

Apple Macbook Pro 13 MYD92KS/A (Apple M1, 8 GB, 512 GB SSD, 13,3″, OS X), kannettava tietokone

Hyödyllistä Omat sivut Maksutavat ja -ehdot Rekisteriseloste Tilausseuranta Toimitus- palauttaminen- ja peruutusehdot Toimitustavat. Hinnat sis. Päivitetty Palautuksista on aina erikseen sovittava etukäteen. Host Interface: Universal Serial Bus 2. Tulossa Tulossa Tulossa Tulossa Erikoishintaiset tuotteet ovat loppuneet varastosta.

macbook pro m1 8gb 512

Hyödyllistä

Tilaa uutiskirje Voit tilata uutiskirjeemme alla olevalla lomakkeella kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Toimitusaika toimitus: päivää. Ostoskorisi on tyhjä. Jos tuote on virheellinen tai väärä, asiakkaan tulee ottaa viipymättä yhteyttä Tectoriin.

canon pg-510

Apple MacBook Pro 13” M1 8-core CPU & 8-core GPU/8GB/GB Silver (hopea) | Tector

Huomaathan, että asiakkaan toiveiden mukaisesti tehtaalta tilattavilla muokatuilla koneilla ei Object Linking and Embedding peruutus- vaihtaminen- eikä palautusoikeutta. Jos tarvitset apua korvaavan tuotteen löytämiseen, ota meihin yhteyttä. Päivitetty Olethan siis yhteydessä asiakaspalveluumme, niin pyritään yhdessä löytämään molempia osapuolia tyydyttävä ratkaisu. Toimitusaika ei tiedossa. Vastuu tavaraan kohdistuvasta vahingosta siirtyy luovutushetkellä tilaajalle. Tuotteilla on valmistajan tuotetakuu, jonka puitteissa virheellinen tuote korjataan tai vaihdetaan uuteen.

APPLE MacBook Pro M1 8-core/8GB/GB/13″/Space Grey | iLaakso

Mikäli päälaitteen mukana on otettu näytönsuojalasin tai muun lisätarvikkeen asennus, käyttöönottopalvelu tai muu asennuspalvelu, ei tilauksella Object Linking and Embedding palauttaminen- tai vaihto-oikeutta, koska tuotepaketti joudutaan avaamaan ja laite aktivoimaan ennen toimitusta. Odota hetki Mikäli tuotteen hinnassa on ilmeinen ja selvä hinnoitteluvirhe, joka asiakkaan olisi pitänyt huomata, on Tectorilla oikeus olla toimittamatta tuotetta kyseisellä hinnalla. Haku: Hakumenettely. Saat automaattisesti sähköpostiisi tilausvahvistuksen.