Macbook Pro I5 3210m

Copyright © present Theme Sport. Saat siis täysin uuden tuotten alennettuun hintaan, jossa ainoa haitta on mahdollisesti avattu pakkaus! Uusi tuote Käyttämätön Med garanti. Ostaisin toistekin. Voit tiedustella korvaavaa tuotetta myynnistämme. Näissä tuotteissa on usein selkeitä käytön jälkiä ja vähäisiä kosmeettisia vaurioita kuten naarmuja tai kulmakolhuja, mutta ei toimintavikoja.

Apple MacBook Pro Mid 2012 13,3″ HD-IPS i5-3210M/8/240SSD/Catalina

Do more. Ny produkt — kosmetisk skada Aldrig använd Kan ha mindre repor eller bulor Inga repor eller defekter på fronten, monterat ser produkten ut att vara oskadd. Charge less. Käytetyt kannettavat. Kaupassa Yhdysvallat myytävien sähkölaitteiden käyttämä volttimäärä onjoten laitteen ongelmatonta toimintaa varten tarvitaan jännitettävä laskeva tehon katkoja.

macbook pro i5 3210m

Macbook Pro 13″ Retina 2012

Jakobstad: 0 kpl Arvioitu toimitus: Tuntematon. Do more. Kiitos myös ystävällisestä palvelusta! Saatamme peruuttaa tuotteen tilauksestasi ja palauttaa rahasi, jos tuotteen toimittamisen yhteydessä ilmenee ongelmia. Kun panin sp:ia, että haluan kotiin asti, niin tavara oli jo paketissa valmiina lähtöön.

ddr3 10600 8gb

Käytetty Apple MacBook Pro Mid – iM/8/SSD/MACOSX

Multitronic iTronic Lappeenranta Arvioitu toimitus: Tuntematon. Luotettava toimija. Annamme näille tuotteille takuun, josta voit lukea lisää kohdassa Tuotetakuu ja yleiset takuuehdot. MacBook Pro 13″ i5 2. Vi har delat upp våra vitvaror i generella graderingar från ”Ny” till ”B” beroende på varans skick.

MacBook Pro 13″ i5 GHz / 4GB / GB / HD | | Multitronic

Saat siis täysin uuden tuotten alennettuun hintaan, jossa ainoa haitta on mahdollisesti avattu pakkaaminen! Kaikki Apple-jalosteet. Niissä voi olla vähäisiä pintavikoja, kuten naarmuja tai kulmakolhuja. Laitteen tehon tietäminen watteina on ehdotonta sopivan tehonmuuntajan valintaa varten. Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttäjäkokemustasi.