Macbook Pro 2020 Intel I5

Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille. Rekisteröityminen on ilmaista. Rekisteriseloste ja tietosuojakäytäntö. Tuotevirhevastuu rajoittuu maksimissaan tuotteen kauppahintaan. Apple MacBook Pro 13″ -kannettavat.

Apple MacBook Pro (2020) – 2,0GHz QC 13,3″ i5-1038NG7 (Gen 10) 16GB RAM 512GB SSD

Nämä arviot ovat tukkurien ennusteita ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Hintakehitys Korkein hinta. Näytä sivulla 25 50 Vastaamme tuotteidemme ympäristö­jalanjäljestä niiden koko elinkaaren ajan. Tässä voi mennä pankkipäivää maksutavasta riippuen. Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta.

macbook pro 2020 intel i5

Apple Footer

Suosituimmat haut macbook pro airpods airpods pro beats solo pro wireless airpod. Muissa tapauksissa asiakas vastaa palautetun tuotteen kaikista toimituskuluista. Liikeyritykset, yhteisöt ja yhdistykset sekä yksityishenkilöt voivat rekisteröityä asiakkaiksi. Tuotevirhevastuu rajoittuu maksimissaan tuotteen kauppahintaan. Halvin: Multitronic. Ne antavat tukea näköön, kuuloon, liikkumiseen ja oppimiseen liittyvissä tehtävissä auttaen sinua luomaan ja tekemään upeita asioita.

97 worldwide

MacBook Pro 13″ | Apple MacBook | Apple kannettavat | Tector

Rekisteröitymällä näet kaikki tilauksesi ja niihin liittyvät dokumentit yhdestä paikasta. Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta! Halutessasi voit myös liittyä uutiskirjeen tilaajaksi, jolla saat tiedon uusista Apple-tuotteista, kampanjoista sekä tarjouksista. Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle. Akunkesto vaihtelee käytön ja kokoon­panon mukaan.

MacBook Pro (tuumainen, , kaksi Thunderbolt 3 -porttia) – Tekniset tiedot (FI)

Ne antavat tukea näköön, kuuloon, liikkumiseen ja oppimiseen liittyvissä tehtävissä auttaen sinua luomaan ja tekemään upeita asioita. Lue lisätietoja uusimmasta käyttöjärjestelmästä Käyttöapu Sisäisten käyttöapu­ominaisuuksien ansiosta erityisapua tarvitsevat saavat nyt enemmän irti uudesta MacBook Prostaan. Rekisteröityminen on ilmaista. Hyväksy vielä toimitus-, palautus- ja peruutusehdot rastittamalla valintaruutu. Voit perua luvan koska tahansa. Koti ja ydinperhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Keittiökoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakennustoiminta ja remontointi Sisustus Aravalainat.