Macbook Pro 2020 Apple

Jopa 32 Gt yhteismuistia. Logic Pro. Suurin valittavissa oleminen tallennustila 2. Mikä Mac-kannettava sopii sinulle? Voit valita kaksi kertaa enemmän näytön­ohjain­ytimiä ja muisti­väylää kuin M1 Prossa, ja tehokkaam­pi Massamedia Engine voi toistaa jopa 7 striimiä 8K-videota.

MacBook Pro (13-tuumainen, 2020, neljä Thunderbolt 3 -porttia) – Tekniset tiedot

Avaa tämä sivu iPhonesi tai iPadisi Safarissa. Kurkista M1 Pron ja M1 Maxin sisälle. Siksi uuden MacBook Pron kamerassa on kaksin­kertainen tarkkuus — p — ja sen linssissä suurempi aukko, joka päästää sisään enemmän valoa. Nopeampi tehostemallinnus Katso yksityiskohtaiset tiedot ehdoista avautuu uuteen ikkunaan. Katso kaikki syyt laittaa Mac töihin.

macbook pro 2020 apple

Lisä­varusteet

Mikä Mac-kannettava sopii sinulle? Lisäksi siinä on erillinen Media Engine dekoodaukselle ja kaksi koodaukselle, mikä merkitsee jopa kaksi kertaa nopeampaa videoiden koodausta, sekä kaksi ProRes-kiihdytintä entistä tehokkaam­paan useamman virran käsittelyyn. Se tekee kaikesta sujuvaa ja herkkää, verkko­sivun selaamisesta pelaamiseen — vähemmällä virran­kulutuksella. Sisäinen suojaus torjuu haitta­ohjelmia ja viruksia, ja voit vapaasti valita mitä jaat ja miten. Siksi uuden MacBook Pron kamerassa on kaksin­kertainen tarkkuus — p — ja sen linssissä suurempi aukko, joka päästää sisään enemmän valoa. Tietyissä tilanteissa kuluttaja voi myös esittää vaatimuksensa edeltävälle myyjälle ketjussa.

helly hansen stockholm 2 w

14 tuuman MacBook Pro ja 16 tuuman MacBook Pro – Apple (FI)

Nopeampi numeerisen virtausdynamiikan suorituskyky 8. Videoeditorit voivat myös valita kiinteän virkistys­taajuuden, joka täsmää heidän käsitte­lemäänsä materiaaliin. Näytön runko. Sisäinen suojaus torjuu haitta­ohjelmia ja viruksia, ja voit vapaasti valita mitä jaat ja miten. Lisäksi siinä on erillinen Media Engine dekoodaukselle ja kaksi koodaukselle, mikä merkitsee jopa kaksi kertaa nopeampaa videoiden koodausta, sekä kaksi ProRes-kiihdytintä entistä tehokkaam­paan useamman virran käsittelyyn. Nopeampi reaaliaikainen 3D-suorituskyky Voit valita macbook pro 2020 apple kertaa enemmän näytön­ohjain­ytimiä ja muisti­väylää kuin M1 Prossa, ja tehokkaam­pi Media Engine voi toistaa jopa 7 striimiä 8K-videota.

13 tuuman MacBook Pro M2-sirulla – tekniset tiedot – Apple (FI)

Näkymä joka mukautuu ympäristöösi. Kunnian­himoisimmatkin projektit sujuvat vaivatta. Tavoittee­namme on hiili­neutraalius koko liike­toiminnassa, myös tuotteissamme, vuoteen mennessä. Uskomaton suorituskyky. Lisää tämä tuote listalle ja palaa siihen helposti myöhemmin. Apple at Work Hanki työkalut joilla viet liike­toimintasi uudelle tasolle.