Macbook Mini

Käytä reilusti raitoja, liitännäisiä ja virtuaali-instrumentteja. Vikkelämpi herätys. Jalosteet ja palvelut. Neljä tehok­kuus­ydin­tä Neljä tehok­kuus­ydin­tä tuottavat erinomaisen suoritus­kyvyn jokapäiväisiin tehtäviin, mutta käyttävät vain kymmenesosan virtaa. Prosessori 8-ytiminen prosessori M1:n 8-ytiminen prosessori on kaikkien aiko­jen ylivoimaisesti tehokkain prosessori, jonka olemme rakentaneet. Aina ilmainen palauttaminen. Äänitä, miksaa ja masteroi ammattitason musiikkia Macbook mini Prolla.

MacBook Air

Jos taas etsit tehokasta tietokonetta toimistolle tai kotiin, Apple Mac Mini -tietokone on valintasi. Tyylikkään ulkoasun lisäksi Apple MacBook -pientietokoneet on varustettu huipputehokkaalla Macbook mini omalla M1-sirulla. Seikkaile verkossa virta­viivaisella Safarilla, maailman nopeim­malla selaimella. Siru lupaa uskomattomat tehot, huippunopean graafisen suorituskyvyn sekä tehokkaan akun Applen kannattaville tietokoneille. Jos etsit tehokasta työkonetta, jonka kanssa työskentelet missä tahansa, on valintasi Apple MacBook Pro.

macbook mini

Apple MacBook ja Mac Mini -pientietokoneet edullisesti DNA:lta

Se on varustettu kirkkaalla Retina-näytöllä ja taustavalaistulla näppäimistöllä. Katso, miten M1 määrittelee nopeuden uudelleen. Lisäksi saat tietokoneellesi nopean toimituksen. Koneoppiminen automatisoi ja nopeuttaa merkittävästi esimerkiksi videoanalyysia, puheentunnistusta ja kuvaprosessointia. Yksityisille Yrityksille Elisa Oyj. Apple MacBook vai Mac Mini — kumpi kannattaa valita? Ladataan sivua

hdd wd 6tb purple

Apple | MacBook ja Mac Mini | Deoksiribonukleiinihappo

Kuljetus kotiin asti arkipäivää Budbeen kotiintoimitus arkipäivää Matkahuollon tai Postin kotiintoimitus arkipäivää Päiväpostin mukana Nouto myymälästä 15 min Valitsemastasi Elisan myymälästä, heti noudettavissa Nouto pakettiautomaatista arkipäivää Smartmile-automaatti, heti noudettavissa min Pikatoimitus Postin pakettiautomaattiin arkipäivää Matkahuollon tai Postin macbook mini arkipäivää Nouto lähimmästä palvelupisteestä arkipäivää Matkahuollon noutopiste tai oma lähiposti arkipäivää Näet kaikki tilauksellesi valittavissa olevat toimitustapavaihtoehdot ostoskorivaiheessa. Mac mini muuttaa minkä tahansa macbook mini tehokkaaksi työasemaksi. Steve Jobsista tuli Applen kasvot — hän tuli tunnetuksi innovaatioista, lähes erehtymättömästä bisnesvainusta sekä kontrolloivasta johtamistyylistä. Ne pitävät järjestelmäsi ja tietosi visusti turvassa. Lopputuloksena on kvanttiharppaus suorituskyvyssä — vaikka virtaa kuluu huomattavasti vähemmän. Saunalahti Hybridi-laajakaista myydään aina laitteen kanssa. Lisävarusteet Tutustu Mac-lisävarus­teisiin.

Mac mini – Apple (FI)

Näytä lisää. Hänen kädenjälkensä näkyy tavalla tai toisella lähes kaikissa Applen tuotteissa aina iTunes-musiikkikirjastosta iPodeihin, iPadeihin ja iPhoneihin asti. Aina ilmainen palautus. Sen kahdeksan tehokasta grafiikkaydintä varmistavat sujuvat, nopeat ja usko­mat­toman upeat grafiikat. M1-siru mahdollistaa jopa 16 Gt:n supernopean yhteismuistin. M1-siru, ytiminen Neural Engine ja koko joukko koneoppimistekno­logioita tekevät Mac ministä kone­oppimisen voimanpesän. Tiedotteet ja artikkelit.