Macbook Air Pro 16

Hyödyllistä Omat sivut Maksutavat ja -ehdot Rekisteriseloste Tilausseuranta Toimitus- palauttaminen- ja peruutusehdot Toimitustavat. Integroitu 52,6 watti­tunnin litium­polymeeriakku. MacBook Air on suunniteltu uusiksi seuraavan suku­polven M2-sirun ympärille. Läppärit. Näytön­ohjain Kaunista jälkeä. Kaikki Mac-mallit. M2-siru Jopa 24 Gt muistia.

Apple-kannettavat

Emme vastaanota macbook air pro 16 yli 14 päivän kuluttua toimituksesta. M2-sirun tehokkuuden ansiosta MacBook Air tuottaa vaikuttavan suoritus­kyvyn ilman tuuletinta, joten se pysyy täysin äänettömänä myös vaativimpien tehtävien aikana. Julkaistaanko tulevana syksynä kaikkein tehokkain iPhone? Pyrimme käsittelemään palautukset mahdollisimman pian, kun olemme vastaanottaneet tuotteen. Mac-kannettavat ovat nyt saatavilla useassa eri mallissa, koossa ja värissä — jokaiselle siis jotakin.

macbook air pro 16

Apple Macbook-kannettavat

MacBook Air M1, Apple-kannettavat Ohut ja kevyt muoto, pitkä akunkesto ja innovatiivinen teknologia – Applen kannettavat ovat tunnetusti vailla vertaansa. Sivustollamme olevan materiaalin jäljentäminen ja uudelleen julkaiseminen on kielletty ilman erillistä lupaa. MacBook Air on rakennettu sekä ympäristöystävälliseksi että kestäväksi. Tilauksen tekeminen edellyttää näiden hyväksymistä. Dolby Atmosia tukeva tilaääni levittää äänen kaikkialle ympärillesi.

britax b-agile kokoaminen

MacBook Air M2-sirulla – Apple (FI)

Magic Mouse tai Magic Trackpad myydään erikseen. ProMotion-tekno­logia ja jopa Hz mukautuva virkistys­taajuus. Asiakkaan tulee lähetystä vastaanottaessaan tarkastaa, että lähetys on vahingoittumaton. Rekisteriseloste ja tietosuojakäytäntö. MacBook Air M2-malli keskiyönsinisenä. Mikäli älykello houkuttaa, anna Apple Watch 5 -mallien hurmata itsesi monipuolisilla ominaisuuksillaan.

Varimport – Apple-asiantuntija

Voit tilata uutiskirjeemme alla olevalla lomakkeella kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Sosiaalinen media. Uusiksi muotoiltu. Integroitu 52,6 watti­tunnin litium­polymeeriakku. Katso hinta.