Macbook Air M1 256 Gb

Halvin: Scandinavian Photo. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Yritysten OmaElisa. Pelkällä napautuksella saat aikaan vaikka mitä. Lisätietoja Ostamassa yritykselle? Pyydä apua Siriltä, vaihda kieltä, vastaa emojilla ja etsi tiedostoja Spotlightista.

Apple Macbook Air 13 MGN63KS/A (Apple M1, 8 GB, 256 GB SSD, 13,3″, OS X), kannettava tietokone

Halvin: Scandinavian Photo. Tuotenumero Brändi Apple Valm. SSD-tallennus­tila tarkoittaa sitä tilaa, joka MacBook Airissa on dokumenteillesi, kuvillesi, musiikillesi, videoillesi ja muille tiedostoillesi. Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta. Kone­oppimisen ansiosta apeilla voidaan rakentaa ja soveltaa valtavaan datamäärään perustuvia malleja.

macbook air m1 256 gb

Vertaile Mac-malleja

Ajankohtaisia tuoteryhmiä Mopedit ja skootterit Puutarhakalusteet Uima-altaat ja vesilelut Piha ja puutarha Muut urheiluvälineet. Valitettavasti Hintaseuranta. Yhteen pienen pieneen siruun on integroitu mm. Katso yksityiskohtaiset tiedot ehdoista avautuu uuteen ikkunaan. IEEE Muista myös hyödylliset lisätarvikkeet. Äänetön, tuulettimeton rakenne ja kaikkien aikojen pisin, jopa 18 tunnin akunkesto.

lego 42999

Apple MacBook Air GB M1 (Silver) | Telia

Ainoastaan 1,29 kiloa painava MacBook Air on kepeä kannettava täynnä tehoa ja huippusuorituskykyä. Lisämukavuutta käyttöön tuovat taustavalaistu ja hiljainen MagicKeyboard-näppäimistö sekä helppo ja turvallinen TouchID-sormenjälkitunnistus. Applen M1-järjestelmäsiru sisältää vaikuttavat 16 miljardia transistoria. Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Huomaat sen vaikuttavan suoritus­kyvyn ja nopeuden käynnistäessäsi Macin, avatessasi appeja tai selatessasi kuvia.

Osta MacBook Air – Apple (FI)

Kolmen mikrofonia nappaavat äänesi entistä tarkemmin, joten FaceTime-puhelut tai sanelut onnistuvat entistä paremmin. Käyttöehdot Palaute. Jos haluat lisätietoja, klikkaa tästä avautuu uuteen ikkunaan. Halvin hinta ilman toimituskuluja. Tilauslomakkeessa näkyy valitsemistasi tuotteista maksettava ALV.