Macbook 12 Usb

Suodata tuotteita. Valitse haluamasi toimitustapa ja maksutapa. Sähköposti ei tulla näyttämään :. Tutustu tarkemmin toimitustapoihin täällä. Tässä voi mennä pankkipäivää maksutavasta riippuen. Jos tuotetta ei palauteta macbook 12 Universal Serial Bus alkuperäisessä tuotepakkauksessa tai tuote ei Object Linking and Embedding muuten myyntikelpoisessa kunnossa on Tectorilla oikeus olla palauttamatta asiakkaalle koko myyntihintaa.

eStuff 12-in-1 USB-C-keskitin (MacBook Pro)

Suodata tuotteita. Tuotteiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja oikeus hintojen muutoksiin ilman eri ilmoitusta pidätetään. Tuotekorteissa ilmoitetut saatavuudet ovat arvioita ja mikäli tuote on väliaikaisesti loppu tai toimitusarvio poikkeaa merkittävästi ilmoitetusta, olemme yhteydessä macbook 12 Universal Serial Bus tarkemmalla arviolla. Lue lisätietoja uusimmasta käyttöjärjestelmästä. Siri ei välttämättä Object Linking and Embedding saatavilla kaikilla kielillä tai kaikilla alueilla, ja sen ominaisuudet voivat vaihdella alueittain.

macbook 12 usb

Apple Footer

Käyttöapuominaisuuksien ansiosta erityisapua tarvitsevat käyttäjät saavat nyt enemmän irti uudesta MacBookistaan. USB-C-keskitin, jossa 12 porttia ja langaton Qi-lataus. Langaton verkkoselaamistesti selaa 25 suosittua sivustoa. Erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti neuvotteluteitse myyjän ja asiakkaan välillä. Tavaraa ei saa palauttaa ennen myyjän antamaa suostumusta ja palautusnumeroa. Tilauksen tekeminen edellyttää näiden hyväksymistä. Hyväksy vielä toimitus-, palautus- ja peruutusehdot rastittamalla valintaruutu.

game pelituoli arvostelu

MacBook (tuumainen, ) – Tekniset tiedot (FI)

Lue lisää maksutavoista ja -ehdoista täältä. Rekisteröityminen on ilmaista. Langaton verkkoselaamistesti selaa 25 macbook 12 Universal Serial Bus sivustoa. Tuotekortissa ilmoitetaan myös arvioitu toimitusaika, jos kyseessä on tilaustuote tai tuote on väliaikaisesti loppu. Toimituskulut lisätään tuotteen hintaan, ellei toisin Object Linking and Embedding mainittu. Tietokoneiden ja muiden käyttöjärjestelmällä varustettujen laitteiden asentaminen ja käyttöönotto päättää palautusoikeuden. Tilaajalla täytyy olla Suomessa toimitus- ja laskutusosoite.

Apple Universal Serial Bus-C To SD Card Adapter Valkoinen | Techinn

Joillakin toimitustavoilla saat linkin seurantaan suoraan kuljetusyhtiöltä. Asiakkaan tulee lähetystä vastaanottaessaan tarkastaa, että lähetys on vahingoittumaton. ALE Huippuhinnat koko viikon! Tuotevirhevastuu rajoittuu maksimissaan tuotteen kauppahintaan. Apple Thunderbolt 4 Pro Cable 1. Voit perua luvan koska tahansa. Yrityksillä ei OLE vaihto- eikä palautusoikeutta ellei siitä Object Linking and Embedding erikseen sovittu kirjallisesti.