M2 Sata To Usb

Kirjaudu sisään Uusi asiakas? Huomaa, että toimituskulut ovat tilauskohtaiset. Muuntaa M. Tallennusväline Kiintolevyn koko M. Toisin sanoen, maksat vain yhden toimitusmaksun per tilaus, riippumatta siitä kuinka monta tuotetta tilaukseesi sisältyy. Jos tuotenimikkeessä on eri tiedot kuin tuotekuvauksessa, tuotenimikkeen tieto on oikein.

Startech USB-C -liitäntään PCIe SSD -kotelo M.2 NVMe

Ulkoinen M. Tekniset tiedot. The Store Tietokonekauppa. Expert in service design and ICT services. Aseta vain SSD-levy koteloon, ja olet valmis käyttämään sitä kannettavana asemana. Huolto ja palautus Etätukipalvelut Tietokonepakettilaskuri Komponenttien asennus Oheislaitteiden asennus Varaosahaku Huolto- ja palautusohje.

m2 sata to usb

Tietoa meistä

Deltaco ulkoinen M. Posti – Economy Toimitusaika arkipäivää. Näytä mobiiliversio. Tuotteen väri: Musta. Kuntoluokka Kunnostettu ”Kunnostettu” puhelin on täydellinen, jos et halua maksaa täyttä hintaa, jotta voit nauttia laitteen koskemattomasta ulkoasusta. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden cookie käytön. Postipaketti Toimitusaika arkipäivää.

antennikaapelin liittimen asennus

Enclosures | Hard Disk Accessories | Hard disks and SSD | Components | Multitronic

Lisätty vertailuun Vertaile tuotteita Max products in category reached Vertaile tuotteita Lisää vertailuun. Huolto ja palauttaminen Etätukipalvelut Tietokonepakettilaskuri Komponenttien asennus Oheislaitteiden asennus Varaosahaku Huolto- ja palautusohje. Huomaa, että toimituskulut ovat tilauskohtaiset. Kamerat Digikamerat. Kotelo, jonka avulla voi kytkeä M.

Startech Universal Serial Bus-C -liitäntään PCIe SSD -kotelo M.2 NVMe Musta| Techinn

Maksimipituus m. Kirjaudu sisään Uusi asiakas? Siinä ei OLE jälkiä kulumisesta ja se näyttää täysin uudelta. TuotekuvausCoreParts – tallennuslaitteen kotelo – M. Tulostimien värikasetit ja paperit.