Lounas Torni Hotelli Tampere

Oletko kokeillut Grill It! Jatka tarjouspyyntöön. Sokos Torni menu Grill It! Sokos Torni on todella suosittu lounaspaikka Tampereella, joka tarjoilee asiakkaille laadukasta lounasruokaa buffet-pöydästä. Maistuva ruoka? Kokoustilat Torni Tampere: Paja Kongressissa taotaan tulevaisuuden menestystarinoita.

Ravintolat

Jaa kokemuksesi tuhansien käyttäjien kanssa! Huikaisevat maisemat ympäri kaupunkia tarjoavasta Moro Sky Barista on tullut nähtävyys jo itsessään: se on Tampereen ensimmäinen skybar sekä Suomen korkeimmalla sijaitseva baari Tyylikkään sporttisesti sisustetun Kun vierailet lounasmenu. Sokos Torni:n lounasta? Tänään: —

lounas torni hotelli tampere

Perjantai, 17/06

Evästeitä käytetään tarjotaksemme sinulle paremman käyttäjäkokemuksen. Ravintolat Hotellissa on kolme ravintolaa: katutasossa tunnelmallisissa veturitalleissa seurustelu- ja ruokaravintola Paja Bar ja ruokaravintola Grill it! Keskitalven tuhdeissa keitoissa komeilevat mm. Esimerkiksi veturitallin jykevät tiilipilarit on muurattu vuoden tiilistä, jotka kunnostettiin takaisin pilareihin. Tunnelmaltaan rentoa ja vapaamuotoista ravintolaa ovat olleet luomassa Manserockin legendat Popeda, Eppu Normaali ja Yö. Varaa huone.

juoksukello polar

Sky Bar Moro laittoi lounaskeitot ja kahvit tulille — (Tampere)

Tarjouksia ryhmille. Voit löytää sijaintisi kartalta ja katsoa lounaat läheltäsi. Keittovalikoima sisältää niin perinteisiä kuin hienostuneempiakin vaihtoehtoja vuodenaikojen mukaan vaihdellen. Paja Tampere. Monipuoliseen buffetpöytään on koottu sekä suolaisia että makeita herkkuja, joita voi napsia kahvin ja teen kavereina niin paljon kuin haluaa. Paja Bar on kunnianosoitus Manserockille. Muun muassa veturitallien alkuperäiset tiilet ja muurattujen tiilipilarien komea olemus saa rehdin ruoan sekä viinin maistumaan entistä paremmalta.

Lounas GRILL IT! SOKOS TORNI Tampere |

Perjantai Katso tästä ravintolan voimassaolevat aukioloajat. Anna varaustietosi Huomaathan, että sinulla on jo toinen varaus auki selaimessa. Ravintolan keittiö onkin kohtaamispaikka selkeille skandinaavisille mauille ja erikoisemmille mausteille ympäri maailman. Keittolounasbuffet on tarjolla arkisin klo 11—14 ja kahvibuffet arkisin klo 14—