Lounas Gusto

Miltä tuntuu kun illalliskokemuksesi laajenee kaikkien aistien lounas gusto Saat sähköpostilla tietoa, tarjouksia sekä rahan arvoisia etuja haluamistasi palveluistamme, kuten teemaviikoistamme tai esiintyjistämme. Lounas gusto yhdistää ohjelman polttareihin, syntymäpäiviin, firman virkistyjäisiin tai illanviettoosi. Uudella menulla alkukesän kasvisten keveys yhdistyy Välimeren syvyyksien herkkuihin ja tammimetsien suojissa vaalittuihin salaisuuksiin. Tarvittaessa hankimme paikalle esitystekniikan, jotta saat viestisi perille. Oikein valittu ruokajuoma viimeistelee välimerellisen aterian.

Atria Naudan 0 Jauheliha 10% 2kg

Kerro muille mitä pidit? Uudella menulla alkukesän kasvisten keveys yhdistyy Välimeren syvyyksien herkkuihin lounas gusto tammimetsien suojissa vaalittuihin salaisuuksiin. Haminalahden tunnelmallinen metsästysmaja on nyt vuokrattavissa käyttöönne. Se on makumatka välimerelliseen keittiön, jonka loihdimme mihin tahansa — vaikka sinun kotiisi. Perustajien intohimo välimeren keittiöön ja alueen viineihin näkyy ja maistuu ateriallasi. Miltä tuntuu kun illalliskokemuksesi laajenee kaikkien aistien lounas gusto Wappuaatolle on enää muutama pöytä vapaana — kysy vapaita pöytiä suoraan ravintolasta puhelimitse

lounas gusto

Viinejä kaikille aisteille

Osta lahjakortti verkkokaupasta! Perustajien intohimo välimeren keittiöön ja alueen viineihin näkyy ja maistuu ateriallasi. Varaa pöytä Katso menu. Maistuva ruoka? Ravintolan on poikkeuksellisesti kokonaan suljettu ti 3.

braun mq 9138xi

Ravintola Gusto | Ravintolat ja kahvilat sekä konditoriat Forssan seudulla. | Forssan kaupunki

Lähetämme kirjettä kerran kuukaudessa ja voit sen perua helposti milloin tahansa jokaisen uutiskirjeen yhteydessä peruuta-linkistä. Katso päivän lounaslista ja tule lounaalle! Lopulta intohimo välimerelliseen keittiöön kiteytyi ideaksi. DIAK Kalasatama. Tervetuloa wappubrunssille uuden menun antimia napostelemaan! Gustavo on paljon muutakin kuin lounas gusto ravintola.

Välimerellinen ravintola Turku

Liity nyt! Wappuaatolle on enää muutama pöytä vapaana — kysy vapaita pöytiä suoraan ravintolasta puhelimitse Voin poistua postituslistalta milloin vain jokaisessa viestissä olevasta linkistä. Carloksen filosofian mukaan pizza on jatkuvassa muutoksessa, mutta reformit ja kokeilut tehdään napolilaisia perinteitä kunnioittaen. Puijon uusi Tornikahvila huokuu luvun henkeä ja ympäröivän luonnon makuja. Gustavon salin puolella asiakkaiden välimerellistä makumatkaa luotsaa Lina Isaksson.