Logitech Software Mouse

Miten Logitech auttaa? Kerromme, miten se tehdään. Tiedät, milloin paristo on loppumassa ja milloin on aika ladata akku — ei enää ikäviä yllätyksiä. Määritä kuulokkeisiin asennetut G-näppäimet nopeampaa ja tarkempaa peliä varten. Apu keskittyy heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin.

Logitech: langattomat hiiret, näppäimistöt, kuulokemikrofonit ja videoneuvottelujärjestelmät

Ota näppäimistösi käyttöön makrovalmiilla G-näppäimillä, muokkaa yksittäisiä näppäimiä, määritä moninäppäinsidoksia tai luo logitech software mouse makroja. Vaihda profiilia lennossa. Flow tekee myös tietokoneiden välisestä tekstien, kuvien ja tiedostojen siirtämisestä vaivatonta — kopioi yhdellä tietokoneella ja liitä toiseen tietokoneeseen. Hallitse mediatoimintoja, panorointia, zoomaamista ja kiertoa. Nyt voit tehdä tietoon perustuvan valinnan, johon vaikuttavat ostoksen hinnan ja ominaisuuksien lisäksi myös sen ympäristövauriot. Lahjoita GlobalGivingille. Apu keskittyy heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin.

logitech software mouse

YKSI SOVELLUS. TÄYTTÄ LAITTEIDEN HALLINTAA.

Tuetut hiiri. Hienoa, että liityit joukkoomme Olet nyt Logitechin uutiskirjeen tilaaja. Muut repertoaarit. MK Performance Langattoman näppäimistön ja hiiren yhdistelmä. Ylitämme sen, mihin maat ovat sitoutuneet Pariisin sopimuksessa.

koristetyyny iso

Lataa Logitech Options -mukautusohjelmisto

Täydet ominaisuudet. Se yhdistää Logitechin vuosien laitekokemuksen ohjelmisto-osaamiseen. Määritä hiiren asetukset, kuten optinen tunnistin, DPI-asetukset, selaus ja kiihtyvyys, painikkeen atk-ohjelmointi ja sisäinen logitech software mouse. Suorita tuttuja ohjausalustan eleitä painamalla elepainiketta. Määritä kuulokkeisiin asennetut G-näppäimet nopeampaa ja tarkempaa peliä varten. Logitech tukee ja puolustaa mustien yhteisöä, millä voidaan pyrkiä positiiviseen muutokseen.

Edistyksellinen Logitech G HUB -peliohjelmisto, RGB- ja peliprofiilit

Tutustu Liftiin. Logitech lahjoitti dollaria GlobalGivingin koronavirusrahastoon. MK Performance Langattoman näppäimistön ja hiiren yhdistelmä. Se pitää laiteohjelmiston automaattisesti ajan tasalla. Litra Glow. Miten Logitech auttaa? Logitech Options on tehokas ja helppokäyttöinen ohjelmisto, joka parantaa Logitechin hiirten, näppäimistöjen ja kosketusalustojen käyttökokemusta.