Logitech Smart Folio

Kannettavaa tietokonetta muistuttavassa näppäimistössä on suurikokoiset, mukavat näppäimet, jotka ponnahtavat joka painalluksella takaisin juuret sopivasti ja mahdollistavat nopean ja tarkan kirjoittamisen. Jämerä metallisarana pitää tuen paikallaan, vaikka näyttöä napauteltaisiin rajumminkin. Kun logitech smart folio on muodostettu kerran, näppäimistö muodostaa yhteyden aina, kun iPad laitetaan näppäilytilaan. Jos kaipaat enemmän tai vähemmän valoa, voit säätää näppäinten kirkkautta näppäimistöstä ja jatkaa työskentelyä tarvittaessa pitkään iltaan tai muuten hämärissä oloissa. Kun kirjoitus ei OLE tarpeen, näppäimistö voidaan taittaa pois näkyvistä luonnostelua ja katselemista varten — sinun ja iPadisi upean näytön väliin ei logitech smart folio mitään.

Ohjauslevyllä varustettu Logitech Folio Touch ‑näppäimistö­kotelo iPad Airille (5. sukupolvi)

Virta ja yhteydet : Virtalähteenä iPad Smart Connector -liittimen välityksellä. Multi-Touch-eleitä tukeva integroitu ohjauslevy mahdol­listaa nopean navigoinnin iPad Airilla. Se tehostaa tuottavuutta työelämässä ja on erityisen hyödyllinen kotitoimistossa. Löydät kaiken saatavilla olevan dokumentaation, jonka avulla saat tuotteen käyttöösi nopeasti. Siirry Jalosteet. Apple konfiguraattori.

logitech smart folio

Tuotteen kuvat ja videot

Asennot Kolme asentoa: kirjoittaminen, luonnosteleminen, lukutekniikka. Tutustu tuotteeseen. Monikosketuseleiden avulla saat tehtävät suoritettua nopeasti ja maksimoit tuottavuutesi. Turvallinen magneetti­kiinnitys, jossa on tilaa Logitech Crayonin säilyt­tämiselle. Apple Smart connector. Tarvitseeko Apple Pencil lisää virtaa?

armani si si

Logitech Slim Folio -iPad-näppäimistökotelo iPadille ja iPad Airille

Graphite tuumaiselle iPad Prolle 1. Multi-Touch-eleitä tukeva integroitu ohjauslevy mahdol­listaa nopean navigoinnin iPad Airilla. Näppäimistökotelo Käyttäjän dokumentaatio IID. Folio Touch logitech smart folio kaikkeen tähän kokemukseen. Se tehostaa tuottavuutta työelämässä ja on erityisen hyödyllinen kotitoimistossa. Folio Touch -näppäimistökotelo on sivusta auki, jotta iPad Pro -kotelon voi pitää päällä silloinkin, kun Apple Penciliä ladataan.

Näppäimistöt – iPadin lisävarusteet – Oppiminen – Apple (FI)

Lukutekniikka: Käännä näppäimistö taakse ja lue kirjoja, artikkeleita ja vaikka mitä. Pakkauksen sisältö. Kun Folio Touch avataan, iPad ja näppäimistö heräävät, ja kun kotelo suljetaan, ne siirtyvät molemmat lepotilaan. Paristojen käyttöikä perustuu kahden tunnin päivittäiseen käyttöön, mutta se voi vaihdella käyttäjän ja tietokoneen käytön mukaan. Kahden vuoden rajoitettu laitteistotakuu. Valmistajan takuun edut täydentävät kuluttajalainsäädännön takaamia oikeuksia.