Logitech Silent Mouse M590

Liikkuminen ja ulkoilu Autoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Telttailu ja metsästys Urheilu ja kuntoilu Moottoriveneily ja eränkäynti Matkailutarvikkeet. Microsoft Office Personal, toimisto-ohjelmisto. Tiedätkö hyvän nettisivun, josta löytyy lisätietoja jostain Hintaseuranta. Hiiri vastaa laatuvaatimuksia, joiden ansiosta Logitech tunnetaan johtavana hiirten ja näppäimistöjen valmistajana Perustuu riippumattomiin Logitechin hiirten ja näppäimistöjen myyntitietoihin yksikköinäjotka on koottu tärkeimmiltä maailmanlaajuisilta markkinoilta, mukaan lukien Kanadasta, Kiinasta, Ranskasta, Saksasta, Indonesiasta, Koreasta, Venäjältä, Logitech silent mouse m590, Taiwanista, Turkista, Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja Yhdysvalloista heinäkuu — heinäkuu Langaton monilaitehiiri huippunopealla vierityksellä. Tuki eleille Mac : Kyllä. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle.

Logitech M590 Multi-Device Silent -hiiri, musta

Voit käyttää hiiren yhdistämiseen tietokoneeseen, kannettavaan tai tablettiin langatonta Bluetooth ® -tekniikkaa tai USB-Unifying-vastaanotinta, ja käyttää hiirtä katkoitta ja viiveettä jopa 10 metrin säteellä laitteesta Langaton kantama ja paristojen käyttöikä vaihtelevat käyttäjän ja logitech silent mouse m590 mukaan. Hiiri vastaa laatuvaatimuksia, joiden ansiosta Logitech tunnetaan johtavana hiirten ja näppäimistöjen valmistajana Perustuu riippumattomiin Logitechin hiirten ja näppäimistöjen myyntitietoihin yksikköinäjotka on koottu tärkeimmiltä maailmanlaajuisilta markkinoilta, mukaan lukien Kanadasta, Kiinasta, Ranskasta, Saksasta, Indonesiasta, Koreasta, Venäjältä, Ruotsista, Taiwanista, Turkista, Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja Yhdysvalloista heinäkuu — heinäkuu Dräger Alcotestalkometri. Paristo Paristo : 24 kuukautta Paristojen käyttöikä voi vaihdella käyttäjän logitech silent mouse m590 tietokoneen mukaan Akun tai pariston tiedot : 1 AA-paristo mukana. Hienoa, että liityit joukkoomme Olet nyt Logitechin uutiskirjeen tilaaja. Peukalopainikkeiden ja kallistuspyörän toimintaa voidaan mukauttaa tarpeen mukaan — voit esimerkiksi siirtyä edelliselle tai seuraavalle sivulle, avata uusia selainikkunoita, vaihtaa sovellusta tai siirtyä koko näytön tilaan.

logitech silent mouse m590

Tuotteen ominaisuudet

Kyllä — Easy-Switch- ja Flow-tekniikat. Toimitusaika 13 päivää. Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille. Otamme mielellämme tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: tuotteet hintaseuranta. Näytä usein kysytyt kysymykset.

asko safira matto

Hiljainen, langaton Logitech M -monilaitehiiri

Valitse listasta sopivin vaihtoehto. Löydät logitech silent mouse m590 saatavilla olevan dokumentaation, jonka avulla saat tuotteen käyttöösi nopeasti. Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle. Logitech M, langaton hiiri Ilmoita virheellisestä tiedosta. Yhdistettävyys Yhteystyyppi : Bluetooth Low Energy -tekniikka ja 2,4 GHz:n langaton yhteys Langaton kantama : 10 m Langaton kantama voi vaihdella käytön sekä käyttöolosuhteiden ja -ympäristön mukaan. Toimitusaika 2 – 7 päivää.

Logitech M langaton hiiri, hinta 38 €

Logitech M -langaton hiiri, Grafiitti. Jätä takuuvaatimus. Näin keräämme tuotearvosteluja. Logitech M Multi-Device Silent hiiri punainen. Toimitusaika 23 päivää. MS Office Personal, toimisto-ohjelmisto.