Logitech Rival 300

Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle. Ajankohtaisia tuoteryhmiä Mopedit ja skootterit Puutarhakalusteet Uima-altaat ja vesilelut Piha ja puutarha Muut urheiluvälineet. Lisätietoja takuu 24 kk. MS Office Personal, toimisto-ohjelmisto. Lisää toivelistaan Lisää vertailuun. Klubipäivät

Steelseries Rival 3, langallinen pelihiiri

Koti ja ydinperhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Keittiökoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakennustoiminta ja logitech rival 300 Sisustus Aravalainat. SteelSeries Rival -hiiri on suunnattu etenkin pelaajille. Arvostelu Ehdota kauppaa meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun. Skicka lösenord Skapa lösenord. Rival voidaan räätälöidä lukuisia ominaisuuksia varten mukaan lukien vasteaika, hiiren painikkeet, kahden vyöhykkeen valaistus, ExactTech-asetukset ja 3D-nimikilpi. Katso kaikki kuvat

logitech rival 300

Tuotetiedot

Ehdota kauppaa meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun. Katsotuimmat Langalliset hiiret alk. VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa Lähetä arvostelu. Ylivertainen suorituskyky Zero Hardware Acceleration — tarkka liikkeen seuranta kaikilla nopeuksilla Säädettävä sensorin tarkkuus jopa arvoon 6, CPI asti 1ms kustomoitava vasteaika SteelSeries-kytkimet yli 30 miljoonan painalluksen elinkaarella Uusi tartuntaote ja muotoilu 6 ohjelmoitavaa painiketta mukaan lukien CPI Sotkeutumaton Soft feel-kaapeli Soft touch-pintaviimeistely, suurikokoiset kumipinnoitteiset tartuntapinnat jämäkkää ja ergonomista otetta varten Muotoiltu ikonisten pelihiirien mukaan Kustomointi Täsmäominaisuudet — tähtäys, kiihtyvyys, laukaisu Valitettavasti samainen muotoilu myös rajaa hiiren vain oikeakätisten käytettäväksi. Blogiartikkeleita Hyvä tabletti lapselle Sopivat puhelimet ikäihmisille Parhaat pelinäytöt Tietokone opiskelijalle Puhelimet hyvällä akkukestolla.

lego duplo 10869

SteelSeries Rival hiiri |

Tietotekniikka Läppärit Komponentit Pöytäkoneet Pillerit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Telekommunikaatio. Viihde ja elektroniikka. Tilaa ilmoitus kun tätä tuotetta on varastossa OIen lukenut ja hyväksynyt Ehdot. Object Linking and Embedding ensimmäinen tuotteen arvostelija. Clas Ohlson käyttää evästeitä.

Gaming-mus Steelseries Rival | Clas Ohlson

Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta. SteelSeriesin Rival loistaa myös kirjaimellisesti. Xbox Series X, pelikonsoli. Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille. Dräger Alcotest , alkometri.