Logitech Mx Master 25

Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday logitech mx master 25 Pitkään työskentelevät ammattilaiset voivat työskennellä paremmin, nopeammin ja mukavammin täydellisesti muotoillun täysikokoisen siluetin avulla, joka on suunniteltu kämmeneen sopivaksi ja helposti mukautettavaksi. MX Vertical Edistyksellinen ergonomiahiiri. Toimitusaika 13 päivää. Rekisteröi tuotteesi helpottamaan tukipyyntöjen jättämistä ja rekisteröidäksesi useita Logitech-yritystuotteita kerralla. Logitech MX Master 3, langaton hiiri Jätä arvostelu ensimmäisenä ja osallistut arvontaan. Toimitusaika 1 – 5 päivää.

Logitech MX Master 2S

Kysy lisää myynnistämme. Ota yhteyttä Onko sinulla kysyttävää? Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta! Pidä sitä painettuna ja liikuta hiirtä ylös, alas, vasemmalle tai oikealle, niin voit aktivoida eri toimintoja, kuten Windowsin tehtävänäkymän tai Macin Mission Controlin. Säästä valitsemalla tuotepaketti!

logitech mx master 25

Tuotteen kuvat ja videot

Vuosikymmenten tieteellisen asiantuntemuksen pohjalta luomme intuitiivisia, ihmiskeskeisiä kokemuksia. Monipuolisissa laitteissa voidaan säätää muun muassa vierityspyörää ja osoittimen nopeutta Hiiripainikkeiden mukauttaminen on käytettävissä vain Windows- ja Mac OS X-laitteilla, F-näppäinten mukauttaminen on käytettävissä vain Windows-laitteilla. Instax Mini Film. Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Etsi vastauksia tukisivustoltamme. Toimitusaika 10 päivää. Pangea temporary hotfixes here.

armani diamonds 30 ml

Logitech MX Master 3 langaton hiiri, hinta 83 €

Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Täytä lomake, niin Logitechin edustaja ottaa sinuun yhteyttä. Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta! Vieritä 1 riviä koodia tai tietoriviä sekunnissa—tai tarkastele rivi riviltä. Telia Finland. Tekniset tiedot.

Lataa Logitech Options -mukautusohjelmisto

Android 8 tai uudempi Laitteen perustoimintoja tuetaan ilman ohjelmistoa muissa käyttöjärjestelmissä kuin Windows ja Mac OS X. Informaatioteknologia Läppärit Komponentit Pöytäkoneet Tabletit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Tietoliikenne. Toimitusaika 1 – 5 päivää. Käyttäjät voivat työskennellä samalla kun laite latautuu ilman joutoaikaa. Logitech MX Master 3 -hiiri, harmaa.