Logitech Marble

Takaisin sivun alkuun. Informaatioteknologia Kannettavat tietokoneet Komponentit Pöytäkoneet Tabletit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Tietoliikenne. Marble-tekniikka Optinen Marble®-tekniikka tarjoaa hyppysiisi nopean ja tarkan hallinnan sekä sujuvan ohjauksen. Inkvisiittori 45—54v 9. Anonyymi M mies35—44v Logitech marble Valmistajat. Otamme mielellämme tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: jalosteet hintaseuranta.

Logitech Marble Ergonomiahiiri

Saa jonkinlaisen valittua nappiin, mutta ei toimi kaikissa sovelluksissa. Sopivasti sijoitettujen painikkeiden avulla voit selata verkkosivuja helposti eteen- ja taaksepäin. Ei tuotteita Arvioitu toimitus. Piti ostaa kyynärpäässä olevan bursiitin limapussin tulehdus takia molempikätinen pallohiiri. Jos logitech marble tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille.

logitech marble

ensimmäinen trackbal-hiireni

Sopivasti sijoitettujen painikkeiden avulla voit selata verkkosivuja helposti eteen- ja taaksepäin. Kunto Uusi. Optinen Marble®-tekniikka Patentoitu tekniikka takaa sujuvan ohjauksen melkein millä tahansa alustalla, joten voit olla tuottava kaikkialla. Käyttömukavuus koko päiväksi Hiiri takaa käyttömukavuuden ja tuen koko päiväksi käytitpä sitä kummalla kädellä tahansa. Valitettavasti trackballeja ei OLE kauheasti ja kilpailua ei OLE.

i7 6700 lga

Logitech TrackMan Marble pallohiiri, hinta 58 €

Blogiartikkeleita Hyvä tabletti lapselle Sopivat puhelimet ikäihmisille Parhaat pelinäytöt Tietokone opiskelijalle Puhelimet hyvällä akkukestolla. Löydä edullisimmat hinta. Logitech marble Läppärit Komponentit Pöytäkoneet Tabletit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Telekommunikaatio. Tämä ei Object Linking and Embedding mikään peukalolla pyöriteltävä lelu. Piti ostaa kyynärpäässä olevan bursiitin limapussin inflammaatio takia molempikätinen pallohiiri. Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan.

Logitech Trackman Marble () yrityksille | Atea eShop

Auta meitä hakemaan tietoa tarkemmin ja syötä vähintään 2 merkkiä. Löydä edullisimmat hinta. Alin hinta. Lenovoista tuttua tappihiirtä. Tuotenro Pallo on tarpeeksi suuri ja sitä käyttää mielellään. Takaisin sivun alkuun.