Logitech K380 Multi-device

Suomi fi. Löydät kaiken saatavilla olevan dokumentaation, jonka avulla saat tuotteen käyttöösi nopeasti. Logitech Keyboard K -näppäimistössä on eri käyttöjärjestelmiin soveltuva näppäin, jonka toiminnot vaihtelevat käytössä olevan kirjoituslaitteen mukaan. Näppäimistöllä Pidä Easy-Switch-painiketta painettuna, kunnes tilan merkkivalo alkaa vilkkua sinisenä. Toimitusaika 4 – 8 päivää. Vaihe 3 Käyttöjärjestelmän valinta Logitech k380 multi-device tietokoneen, puhelimen tai tabletin Bluetooth -asetukset. Tehosta videokokouksiasi ja esityksiäsi StreamCamilla ja Zone -kuulokemikrofonilla.

Logitech K380 Multi-Device Bluetooth for Mac -näppäimistö, pinkki

Leveys : mm. Kun LED-valo alkaa vilkkua, kakkoskanava on valmis pariliitoksen muodostamiseen Bluetooth -yhteyden kautta. Paristot kestävät kaksi vuotta Näppäimistön pariston kesto perustuu arvioituun kahteen miljoonaan näppäinpainallukseen vuodessa toimistoympäristössä. Jos tuotenimikkeessä on eri tiedot kuin tuotekuvauksessa, tuotenimikkeen tieto on oikein. Hobby Hall.

logitech k380 multi-device

Halvin hinta:

Kun yhteys on muodostettu, näppäimistön merkkivalo lakkaa vilkkumasta ja palaa tasaisesti 10 sekunnin ajan. Yhteystyyppi : Bluetooth Classic 3. Tekniset tiedot. Matalilla, sormenpäihin sopiviksi koverretuilla näppäimillä kirjoittaminen sujuu yhtä mukavasti ja hiljaisesti kuin kannettavalla tietokoneella. Bluetooth -kuulokkeiden ominaisuutena on vastamelumikrofoni ja hyvä ääni. Koverat ja matalat saksimekaniikan sisältävät näppäimet istuvat mukavasti sormenpäihisi, ja kirjoitus sujuu mukavasti ja hiljaisesti kuin kannettavalla tietokoneella. Koti ja ydinperhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Kodinkoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakennustoiminta ja remontointi Kodinsisustus Lainat.

glykoli puuilo

Logitech K + M | Langattoman näppäimistön ja hiiren yhdistelmä

Monitoiminäppäimet Ainutlaatuiset monitoiminäppäimet tekevät Logitech Keyboard K -näppäimistöstä yhteensopivan useimpien tietokoneiden ja logitech k380 multi-device kanssa. Paino : g sisältää paristot. Näppäimistö tunnistaa valittuna olevan laitteen käyttöjärjestelmän automaattisesti ja määrittää näppäimet tarjoamaan odottamasi toiminnot ja pikanäppäimet. Kanavapainikkeen yläpuolella oleminen LED-näkyvä valo alkaa vilkkua. Jätä takuuvaatimus. Takaisin sivun alkuun.

Logitech K Multi-Device Keyboard näppäimistö, hinta 39 €

Kritiikit – tätä mieltä muut ovat olleet tuotteesta. Logitech K -näppäimistö, harmaa. Näppäimistöllä Pidä Easy-Switch-painiketta painettuna, kunnes tilan merkkivalo alkaa vilkkua sinisenä. Ammattilaisten arvostelut: 7 arvostelua. Jos näppäimistö ei onnistu määrittämään laitteen käyttöjärjestelmää oikein, voit valita käyttöjärjestelmän manuaalisesti painamalla toimintonäppäinyhdistelmää kolmen sekunnin ajan. Logitech Pebble M Nappaa mukaan ja näppäile Kuljeta tätä pienikokoista ja kevyttä Bluetooth-näppäimistöä mukanasi kotona.