Logitech Hd 720p

Avustustoiminta keskittyy heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin. Nuorten kirjat. Muut eläinruoat ja tarvikkeet Jyrsijät ja kalat Ulkolinnut. Odota hetki Pukeutuminen Naisten vaatteet ja asusteet Miesten vaatteet ja asusteet Lasten vaatteet ja asusteet Laukut ja jalkineet.

Logitech C270 HD, web-kamera

Olennaiset teräväpiirtoiset p-videopuheluominaisuudet. Esittely Lisätiedot Hintapuntari. Automaattinen tarkennus. Vaasa Liisanlehto. Please refine your selection. Ei Object Linking and Embedding ollut tarvetta selvittää sillä Skypen kuva on riittävän hyvä tällä kameralla. Tuote poistunut valikoimasta.

logitech hd 720p

Tuotetiedot

Käyttöehdot Palaute. Lasten urheiluvaatteet Treenipaidat Treenitopit Treenihousut ja -shortsit Muut sisäliikuntavaatteet. Toimitusaika 5 päivää. Your session is about to timeout due to inactivity. Muu urheiluvaatetus. Hintakehitys Korkein hinta.

black&decker painepesurin varaosat

Logitech HD Webcam C verkkokamera | verkkokauppa

Microsoft Office Personal, toimisto-ohjelmisto. Heti varastosta yli 20 kpl. Kodinhoitolaitteet Ikkunapesurit, lattianpesukoneet ja tarvikkeet Höyrypesurit ja tarvikkeet Imurit ja tarvikkeet Keskuspölyimurit ja varusteet Ilmastointi ja huoneilma Silitysraudat ja vaatehöyrystimet Ompelukoneet. Näytä usein kysytyt kysymykset. Enimmäiskuvatarkkuus : p, 30 kuvaa sekunnissa.

Logitech C -teräväpiirtoverkkokamera, p-videokuva ja melua vaimentava mikrofoni

Asennus oli helppoa Windows 8 – liitä vain koneeseen, aseta webkamera TFT-näytön päälle kätevällä asennusmahdollisuudella ja olet valmis. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info. Hienoa, että liityit joukkoomme Olet nyt Logitechin uutiskirjeen tilaaja. Keittiön tarvikkeet Juustohöylät Maustemyllyt Mikrokuvut Siivilät ja läviköt Pizzaleikkurit Talousvaa’at ja mittarit Kylmälaukut Muut keittiötarvikkeet.