Logitech Hd 720p Camera Software

Älä osta, koska – Vain p. Melua vaimentava mikrofoni. Lue arvostelu: Razer Kiyo Pro. Monissa kannettavissa on toki nykyään sisäänrakennettu kamera, mutta erillisen ostaminen parantaa usein resoluutiota ja sisältää muita käteviä ominaisuuksia. Vaikka webkameroiden yleisin käyttötarve on videopalavereissasaa niillä ongelmitta aikaan pätevää YouTube-sisältöä, keskusteluyhteyden perheenjäseniin tai yksinkertaisesti kuvamateriaalia maailmalle. Se ei puske teknologiaa äärimmilleen, vaan keskittyy edulliseen hintaan ja hyvään suorituskykyyn.

Paras webkamera 2022: parhaat oheislaitteet etäpalaverien kuvayhteyteen

Automaattinen valaistuksen korjaus. Universal Serial Bus-A, plug and play. Bill Thomas opens in new tab opens in new tab. Webkamerat eivät OLE enää pelkästään keskeinen työkalu organisaatioiden sisäisiin etäpalavereihin, sillä koronatilanteen vuoksi etätyöt ovat tuoneet pätevät kuvausvälineet myös kotikäyttöön asti. Pyydä tukea.

logitech hd 720p camera software

Miten testaamme webkameroita?

Yhteensopivuus: Windows® 8 tai uudempi MacOS Heikoilla kennoilla varustetut mallit eivät usein pärjää hyvin heikossa valaistuksessa, vaan niissä ilmaantuu taustakohinaa. Kannettavissa tietokoneissa on toki yleensä sisäänrakennettu kamera mukana, mutta erityisesti pöytäkoneiden omistajille erillinen webkamera on perusteltu hankinta. Tarkkuus ja kuvataajuus. Näitä markkinoidaan usein usein resoluution p, p, 4K ja kuvataajuuden mukaan, sillä nämä ovat suurimmalle osalle webkameran tärkeimmät piirteet. LifeCam Studio ei ehkä Object Linking and Embedding erityisen komea, mutta sen suurimmat edut ovatkin tekniikassa. Razerin webkameroiden tuorein lisääminen nostaa hintalapun varsin korkealle, mutta samalla rahalle saa vastineeksi erinomaista suorituskykyä.

kappa miesten kengät

Logitech C -teräväpiirtoverkkokamera, p-videokuva ja melua vaimentava mikrofoni

Laaja 90 asteen kuvakulma sekä Skype-sertifikaatti kruunaavat vaihtoehdon edut erityisesi yrityskäytössä. Kameran tarkkuus megapikseleinä : 0. Olet aina valmiina seuraavaan videopuheluusi. Olennaiset teräväpiirtoiset p-videopuheluominaisuudet. Se onkin erinomainen valinta Zoom- ja Skype-videopuheluihin ja takaa hyvän kuvanlaadun. Logitech C

Logitech HD Pro Webcam C

Se onkin erinomainen valinta Zoom- ja Skype-videopuheluihin ja takaa hyvän kuvanlaadun. Kuva-ala lävistäjän suunnassa : 55°. Ei mitään. Yksinkertaiset, tehokkaat työkalut, jotka mahdollistavat menestyksekkään työskentelyn — myös kotioloissa. Yleispidike voidaan kiinnittää myös kannettaviin tietokoneisiin, nestekidenäyttöihin ja muihin näyttöihin.