Logitech G433 7.1

Stereoääni konsoleissa, älypuhelimissa ja tableteissa käyttämällä 3,5 mm:n lähtöliittymää. Risuja, ruusuja sekä kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Melua vaimentava varsimikrofoni on varustettu mikro-pop-suodattimella, mikä takaa selkeän viestinnän. Toimitusaika 8 päivää. Toimitusaika ei saatavilla verkkokaupasta.

Logitech G433, kuulokkeet

Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten puvut ja asusteet Naisten vaatteet ja asusteet. Mikrofonin taajuus. Tuotteen väri. Tuotepakkauksen pituus. Pakkauksen sisältö. Risuja, ruusuja sekä kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan.

logitech g433 7.1

Tuotteen ominaisuudet

Toimitusaika päivää. Tuotteen leveys. Pakkauksen syvyys. Pyydä tukea. Suositeltu käyttö. Viimeaikaiset katsomasi jalosteet. Valjasta tekoälyn teho luodaksesi omille korvillesi räätälöityjä, aidosti uppouttavia äänikokemuksia.

lego ninjago 71756 hydro bounty

Logitech G kuulokkeet, hinta 79 € |

Sony PlayStation 5 PS5pelikonsoli. Timanttista äänenlaatua PC:lle, konsolille tai mobiililaitteelle Pro-G -elementit ja DTS Headphone:X tuottavat jykevän basson ja kirkkaan äänen Discord-sertifioitu, laadukas varsimikrofoni mikro-pop -suodattimella Väri: Musta. Muut ostivat lisäksi. Logitech G -pelikuulokkeet Tilaa Logitech G.

Logitech G Surround Gaming Headset, halvin hinta 79€

Pakkauksen leveys. Tyyli ja hyvinvointi. Pakkauksen paino (fysiikka). Pro-G-elementit on optimoitu sekä analogiselle että digitaaliselle äänentoistolle lähteestä riippumatta. Ei korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta Nopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme. Toimitusaika toimitus: päivää.