Logitech G332 Se Gaming Headset

Instax Mini Film. Jätä takuuvaatimus. Löydät kaiken saatavilla olevan dokumentaation, jonka avulla saat tuotteen käyttöösi nopeasti. Apu ja tuki. Halvin: Dustin.

Logitech G332 Stereo Gaming Headset

Toimitusaika 10 päivää. Tässä kevyessä, sirossa ja mukavassa kuulokemikrofonissa on keinonahkaiset korvatyynyt, 90 asteen kääntyvyys ja juuri sopiva pakkaaminen pitkiä pelisessioita varten. Logitech G Wired -pelikuulokkeet. Arvostelut – tätä mieltä muut ovat olleet tuotteesta. Vain sisäänkirjautuneet käyttäjät, jotka ovat ostaneet tämän tuotteen, voivat jättää arvostelun. Kerro, niin korjaamme asian.

logitech g332 se gaming headset

Because it matters

Tyyli ja hyvinvointi. Katso valmistajan ilmoittamat tuotetiedot alla olevasta painikkeesta Katso lisätiedot tästä. Champion I 79cc W, invertteri-generaattori. Arvostele tuote, niin saat etukupongin! You get excellent clarity in voice chat and comms with the large 6-mm microphone that flips up to mute and down to unmute.

biotherm life plankton eye

Logitech G Stereo -Pelikuulokkeet –

Pinterest Sähköposti. Suurikokoinen 6 mm:n kääntämällä mykistettävä mikrofoni takaa ensiluokkaisen selkeän puheviestinnän. Päivitetty This lightweight, slim and comfortable headset features leatherette ear cups with 90 swivel and just-right compression for your long gaming sessions. Kaapelin pituus : 2 m. Apu ja tuki. Suurikokoinen 6 mm:n kääntämällä mykistettävä mikrofoni takaa ensiluokkaisen selkeän puheviestinnän.

Logitech G pelikuulokkeet mikrofonilla, hinta 29 €

Näppäimistöt ja hiiri. Logitech G, pelikuulokkeet mikrofonilla osastosta Kuulokkeet ja mikrofonit nyt edullisimmin kaupasta Dustin. Lisää ostoskoriin. Tälle tuotteelle ei Object Linking and Embedding arvosteluja. Tietoa tuotemerkistä Pelituotteet uusimmalla Logitechin tekniikalla — jo vuonna Sveitsissä Logitech valmisti ensimmäisen tietokonehiirensä ja nykyään se on maailman suurin pelituotteiden valmistaja. Takuu Takuu 1 vuoden takuu. Nauti täydellisestä pelikokemuksesta — kuulet kaiken ja kaikki kuulevat sinut.