Logitech G Hub G332

Hinta ja saatavuus Logitech G 7. Immerse-ominaisuuden ansiosta pystyt paikantamaan vihollisen askelten ja latausten äänet tarkalleen. Mikrofoni Äänenvoimakkuutta saa muutettua helposti ja nopeasti vasemman kuulokkeen takaosassa olevasta rullasta. PS4 tunnisti kuulokkeet heti ja valikosta piti käydä laittamassa logitech g hub g332 äänet kuulokkeisiin päälle. Jatkojohtoa ostaessa kannattaa muistaa ostaa 4pin-johto, jotta myös mikrofonin ääni kulkee. Korkeatasoisen kuuden millimetrin mikrofonin ansiosta keskusteluääni on selkeä ja kuuluva.

G332 Pelikuulokemikrofoni, jossa stereoääni

Valikosta löytyy myös esiasetettuja taajuuskorjauksia kuten Basson tehostus ja FPS. Hinta näkyy materiaalissa ja muovisessa tuntumassa. Logitech g hub g332 tämä auttaa hahmottamaan esimerkiksi lähestyvien vihollisen etäisyyttä ja lähestymissuuntaa. Huolto ja palautus Etätukipalvelut Tietokonepakettilaskuri Komponenttien asennus Oheislaitteiden asennus Varaosahaku Huolto- ja palautusohje. Sen huipputasoinen äänentoisto, tyylikäs RGB-valaistus ja miellyttävä muotoilu tarjoavat kokonaisvaltaisen pelikokemuksen ilman johtoja. Tarkassa ja luotettavassa Driving Force Shifter -vaihdekepissä on teräksinen varsi, 6-vaihteinen lyhyen tuntuman vaihteisto sekä nahkainen nuppi ja pussi. DTS Headphone:X 2.

logitech g hub g332

Artikkelien selaus

Huolto ja palauttaminen Etätukipalvelut Tietokonepakettilaskuri Komponenttien asennus Oheislaitteiden asennus Varaosahaku Huolto- ja palautusohje. Budjettiversion luureista poiketen Gn äänimaailmaa voi säätää Logitech G Hub -ohjelmalla. Logitech G -headsettiä voi suositella satunnaispelaajille, aloittelijoille tai muuten vain edullista hintaa arvostaville. Hinta — matalasta korkeaan Hinta — korkeasta matalaan Myydyimmät Uusin. Kahden vuoden rajoitettu laitteistotakuu. Pikapainikkeista kuulokkeiden hallinta on helppoa ja ne ovat yhteensopivia pc-tietokoneiden, mobiililaitteiden ja pelikonsolien kanssa. Painomitat Korkeus : mm.

cariitti valaisimet

Logitech G -stereopelikuulokemikrofoni kääntämällä vaimennettavalla mikrofonilla

Muussa tapauksessa halvemmalla kuulokkeiden suositushinta on euroa saa aivan yhtä laadukkaat luurit, kuten IS:n hyväksi toteamat HyperX Cloud Flightit. Osta heti. Valjasta tekoälyn suoritusteho luodaksesi omille korvillesi räätälöityjä, aidosti uppouttavia äänikokemuksia. Takaisin kytkentä tapahtuu laskemalla alas. Thyerstone Uusi keskustelija.

– kaikki mitä tarvitset

Äänen voimakkuutta sai helposti säädettyä. Lisäksi kuuden millimetrin käännettävä sankamikrofoni takaa selkeät puhekeskustelut. Kokonaisuutena kuulokkeet ovat ok, mutta muutamia asioita jotka mielestäni haittaavat on mainittu alla plussat ja miinukset osiossa. Ero oli selkeä FPS korjauksella verrattuna oletukseen. Kaikki hinta sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron. Logitech G -pelikuulokevalikoima kattaa neljän eri mallin voimin vaihtoehdot kaikenlaisiin pelitilanteisiin riippumatta siitä, pelataanko pelejä satunnaisemmin harrastaen, kilpailullisesti verkossa tai määrätietoisesti ammattilaisena. Ääni on olennaisen tärkeää pelisuorituksen kannalta.