Lipo 11.1 V 10000mah

Tilausseuranta Kirjaudu sisään. Litiumpolymeeriparistosta on tullut tavanomainen pieni kokoinen ladattava akku, jolla on korkea energiatiheys, korkea lipo 11.1 v 10000mah, hyvä varastointiteho, pitkä käyttöikä, mukava turvallisuus jne. Tuotteen käytöstä ja ulkopuolisesti aihetuneet viat eivät kuulu tuotetakuun piiriin. Edellinen viestiketju Seuraava viestiketju. Ennakkotilaaminen Jos tuotetta ei löydy verkkosivujen mukaan varastosta ja voit silti tilata sen. Nämä akut tuottavat suurempia ominaisenergiaa kuin muut litiumparistot, ja niitä käytetään sovelluksissa, joissa paino on kriittinen ominaisuus, kuten mobiililaitteissa ja radio-ohjattavissa lentokoneissa.

LiPo Akut 11,1 volttia / 3 kennoa

Laturi kannattaa ostaa esim: RC-Kaupasta, siellä on monia vaihtoehtoja. Älä pura kennoa alle 3v arvon, 2,5v on jo kennon kuolemaksi. EuroRC T-paita nyt yhdellä Eurolla! Lähetetty: Su Marras 22, pm. Katsos joidenkin pyssyyn ei mahdukkaan se large akku sinne kahvan sisälle, taikka sinne mahtuu 8,4v mini, mutta ei isompaa miniä.

lipo 11.1 v 10000mah

Akut ja laturit

Lähetetty: Pe Touko 09, pm. Dänx Potu, Mä käyn tuolla Lepuskin Galleriassa huomenna vähän haastamassa porukkaa siellä. Itse en henkilökohtaisesti edes miettisi tuommoista laturia Li-Pojen seuraksi. Ainakaan ego en Object Linking and Embedding käyttänyt. LiPo akut tyhjenevät kuin ”seinään” jotenka lopeta ampuminen heti kuin huomaat kulun hiipuvan. Tästä löytyy aina maininta tuotteesi ohjekirjasta jos näin on.

kuoret iphone se

HD POWER mAh 75C 3S V FPV- lipoaakku|HD Tech Group Co. ,Limited

Lähetetty: Ti Touko 13, am. Halutessasi purkaa kaupan tulee tuotteen olla täysin käyttämätön ja täydellisessä myyntikunnossa. Toimituslausekkeet Tilaaminen Verkkosivuiltamme tuotteen tiedot avaamalla löydät kyseisen tuotteen saatavuuden. EuroRC T-paita nyt yhdellä Eurolla! Posti : Postin toimitusajat tällä hetkellä ovat keskimäärin kirjeillä arkipäivää ja paketeilla arkipäivää. Mukana tulee myös liittimet, jolla saa balancerin kiinni esim. Mukautettu 3,7 V Mah

2S LiPo RC-auto akut. V, sivu 2 | Hobbyfactory OY

Yhtiö tekniikka Tehdaskierros Ottaa yhteyttä esittelytila Sivukartta. Käytämme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi – Lue lisää. Mistä Suomesta saisi tuollaisen johdotuksen ja liittimen? Lähetetty: To Helmi 11, pm. Kun ensin pelailee täydellä Li-Polla, sitten mennään kotiin ja laitetaa Li-Po lataukseen. Ennakkotilaaminen Jos tuotetta ei löydy verkkosivujen mukaan varastosta ja voit silti tilata sen.