Lipasto Halpa

Piirongit ja senkit on valmistettu useimmiten puusta. MALM Lipasto, 6 laatikkoa, x78 cm. Tutustu tarjoukseen! Sulje Siirry kassalle. Välihyllyt ovat usein tammiviilulla päällystettyä vaneria.

Piirongit ja senkit

Pienet laatikot ovat käteviä esimerkiksi askartelutarvikkeille tai kosmetiikalle. Kuva ja ääni. Lipasto halpa ariake. SOLA 5-lipasto kapea, 41 x cm. Käytämme evästeitä sivuston toiminnallisuuksien ja suorituskyvyn kehittämiseen taataksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Järjestä kotisi toiveidesi mukaisella lipastolla. LS 41, K

lipasto halpa

Tilaa uutiskirje

Sulje Siirry kassalle. Järjestä tavarasi lipastoon Lipasto tai laatikosto auttaa sinua pitämään tavarasi järjestyksessä, helposti löydettävissä ja käden ulottuvilla. Leveys 35 cm – cm. Componibili sopii monenlaiseen käyttöön ja erilaisiin sisustuksiin. Tule tutustumaan valikoimaamme ja hanki tyylikkäät huonekalut meiltä.

aitaverkko strong

Piirongit & laatikostot – Valkoiset lipastot – IKEA

SOLA 1-lipasto, 41 x 50 cm. Lipasto ODBY 3 laatikkoa valk. Keittiö ja ruokailu. L 41, S 50, K Järjestä jalosteet Valitse

Piirongit – Laadukas lipasto Askosta | Asko

Väri: Sopiiko lipaston väri hyvin yhteen muiden huonekalujen kanssa? Ei kategorisoidut. Tyhjennä valinnat. Kokopuinen lipasto on valmistettu tammipuusta ja viimeistelty öljykäsittelyllä, joka antaa puupinnalle kauniin, arvokkaan ilmeen. Unigro unigro.