Lg Ultragear 34gk950g

Näiden evästeiden avulla voimme näyttää sinulle mainoksia ja muuta sisältöä, jonka uskomme olevan parhaiten kiinnostuksenkohteitasi ja digitaalista käyttäytymistäsi vastaavaa. Sehän Blurbusterssien ufo-testi on aika vakiintunut pelimonitoritesteissä. Suuren hertsin virkistystaajuus ylikellotettu auttaa toistamaan objektit tarkasti. Asetuksia voidaan säätää ja optimoida millaiseen peliin tahansa. Nyt alkaa olemaan lg ultragear 34gk950g aivan liian houkutteleva, että voisi jättää ostamatta….

LG UltraGear 34GP950G 34″ Ultrawide Kaareva Gaming WQHD IPS

Joutuuko maksamaan? Näytölle luvataan nitin tyypillinen kirkkaus ja samat 98 prosenttia DCI-P3-väriavaruudesta. Paneelin luvataan tukevan HDRstandardia, mutta toistaiseksi LG ei Object Linking and Embedding varmistanut onko paneeli todellisuudessa bittinen. Lataa tiedosto. Tietoa määräyksistä Lisätietoa lg ultragear 34gk950g. Ohjelmisto ja päivitykset Hold dit LG produkt opdateret, med den nyeste software eller firmware.

lg ultragear 34gk950g

Tuotteen kuvat ja videot

Ladattavat tiedostot. Prev Next. Lähde: LG Keskustele foorumilla. Facebook Twitter Copy Url. HP:lla ollu z38c jo vaikka kuinka kauan myynnissä ja se on x 60Hz. Näytä 34GKG Tuotetuki. SNS-jako Jaa tämä sisältö.

kärkkäinen merenneidon pyrstö

LG keskittyy IFA-messuilla pelaamiseen ja esittelee uudet UltraGear™-näytöt – ePressi

Osta nyt. Paneelin vakiovirkistystaajuus on hertsiä, mutta se tukee ylikellotusta hertsiin asti. Mukautetut tilat. Mutta vasta se laadunohjaus kertoo nouseeko oikeasti. Keskustele aiheesta TechBBS-foorumilla. LG Electronics on toiminut Pohjoismaissa vuodesta lähtien.

LG esitteli maailman ensimmäiset 1 millisekunnin vasteaikaan yltävät IPS-näytöt –

Malli vaaditaan. KSE: Eli ainakaan enää ei onnistu ennakkotilaaminen. LG esitteli maailman ensimmäiset 1 millisekunnin vasteaikaan yltävät IPS-näytöt Vuoden Red Dot Design -palkinnon saaneen 34 tuuman näytön qhd-erottelukyky x sekä laajakuvasuhde tuovat pelaamiseen elokuvallisen ulottuvuuden ja antavat pelaajille uuden näkökulman lempipeleihinsä. Lisätietoja: World Wide Web.