Lg Oled55b9sla

Ota yhteyttä LG:hen Puhelinnumero. Skip to Contents Skip to Accessibility Help. Ei osumia. Tarkasta lopullinen hinta ja saatavuus paikallisilta jälleenmyyjiltä. TV-viritin Virittimen tyyppi Digitaalinen.

Lg 55″ 4k Oled Tv Oled55b9sla

Panprices pyrkii olemaan mutkaton alusta ulkomailta ostamiseen. Koko on Televisio halkaisija, joka mitataan näytön lg oled55b9sla alakulmasta vasempaan yläkulmaan. Virrankulutus W. Dolby Atmos ja kaksinkertainen D-symboli ovat Dolby Laboratoriesin rekisteröityjä tavaramerkkejä. Hinnat voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Universal Serial Bus 3. Ruudun halkaisija cm cm.

lg oled55b9sla

Käyttöohje

Emme voi tällä hetkellä tarjota arvonlisäverovähennystä, koska mahdollisuus vähentää arvonlisävero riippuu tuotteesta ja jälleenmyyjästä. Ihanne-etäisyys sinun LG televisiolle riippuu ruudun koosta. Melkein loppuunmyyty. Laitteen leveys jalustan kanssa mm. Näyttö Näytön halkaisija 55 ”.

lampaantalja valkoinen

LG – Tuotetiedot |

LG:n televisiovastaanottimet sopivat myös kaikkiin huoneisiin. Universal Serial Bus-tallennus Ei. Kehyksetön muotoilu Kyllä. Katso lisätietoja tietosuojaselosteesta. OLED, lg oled55b9sla on orgaaniset pikselit, on ainoa TV-tekniikka, joka pystyy näyttämään täydellisen mustuuden ja pimeyden. Pakkaustiedot Työpöytäteline Kyllä.

LG 55” LG OLED 4K TV – B9 | LG Suomi

Vanliga frågor Mikä on Panprices ja miten se toimii? Paino ja painomitat Tuotteen leveys mm. Katso koko video. Energiansäästötila Kyllä. Napsauttamalla Evästeasetukset voit valita, hyväksytkö vai estätkö tietyt evästeet.