Lg Oled Tv 55c9

Audun Hage Julkaistu Tärkein päivitys on suoritustehossa ja älykkäämmässä kuvankäsittelyssä. Elektroninen posti Lähetä sähköpostia LG:n asiakaspalveluun ja tukeen. Etulasi on kuitenkin melko kiiltävä, joten etenkin kirkkaasti valaistuissa tiloissa heijastukset voivat olla ikäviä. Uusi WebOS 4. LG on toki kiinnittänyt huomiota tyylikkyyteen tänäkin vuonna.

tv oled 55

Lue lisää. Se tekee TV:n kuvakokemuksesta mahdollisimman paljon alkuperäistä muistuttavan. Send Cancel. Saadaksesi parhaan kokemuksen verkkosivuistamme, noudata alla olevia ohjeita. Tutut testikohtauksemme Stranger Thingsin toisen kauden jaksosta viisi näyttävät Dolby Vision -formaatissaan ilmiömäisen dynaamisilta.

lg oled tv 55c9

Kirjaudu sisään luodaksesi toivelistan

Melkein loppuunmyyty. Yleisen kuvanlaadun suhteen on sanottava, ettei C9 tarjoa suuria yllätyksiä, hyviä tai huonoja. Lisää tuotteita toivelistallesi, niin löydät ne helposti, kun vierailet uudestaan osoitteessa LG. LG:n televisioita on kiitelty ja ne ovat saaneet ylistäviä arvioita toiminnallisuudestaan, tehostaan sekä tyylistään. Liittämällä televisioon yhteensopivan soundbarin esimerkiksi LG:n oman Atmos-mallin pääsee nauttimaan 3D-äänestä.

gx70 led

LG OLED 4K TV – 55” | LG Suomi

Voit jakaa ystävillesi listan tuotteista, joista pidät. Näin televisiosi optimoi kuvan ja äänen automaattisesti – ei vain sen mukaan, mitä katsot, vaan myös tilan valaistuksen mukaan. LG oli vastuussa joistakin viime vuoden parhaista malleista. LG:n näyttö tarjoaa saumattoman kokemuksen katsottavan materiaalin laadusta huolimatta, vaikka tietenkin 4K HDR -sisällöt näyttävät erityisen hienoilta. OLED, lg oled tv 55c9 on orgaaniset pikselit, on ainoa TV-tekniikka, joka pystyy näyttämään täydellisen mustuuden ja pimeyden.

TESTISSÄ: LG OLED65C9 – Onko tässä paras OLED?

Nopeuden kasvaessa on syytä odottaa uudenlaisia mahdollisuuksia, jotka tosin eivät vielä OLE arkea. Tämä voi muodostua ongelmaksi, jos televisio on huoneessa, jossa on paljon ikkunoita. LG:n näyttö tarjoaa saumattoman kokemuksen katsottavan materiaalin laadusta huolimatta, vaikka tietenkin 4K HDR -sisällöt näyttävät erityisen hienoilta. Ohjaa televisiotasi puheella. Takuu Lue lisää takuistamme Lisätietoa. Lue lisää. Määrät ovat rajoitettuja.