Lg Oled Evo 50

Rajoitettu määrä myyntiä. Takuu Lue lisää takuistamme Lisätietoa. Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Lisätietoja sivulla primevideo. Koska tämä malli on suunniteltu seinäkiinnitettäväksi, se sisältää ohuen kiinnitystelineen.

Arvostelut

Back to school. Urheilu ja ulkoilu. Tarvitsetpa sitten näytön peliluolaasi tai kotielokuvateatteriisi, löydät parhaan mahdollisen vaihtoehdon valikoimasta, johon sisältyy näyttöjä aina 42 tuumasta 83 tuumaan saakka. LG:n uuden sukupolven televisiovastaanottimet sekä audio- ja videot tarjoavat todellista viihdettä kaikenlaisiin televisioelämyksiin. Mukaansatempaava Surround-ääni. LG G2.

lg oled evo 50

Tuotekuvaus LG TV OLED55G16LA 55´´ 4K UHD OLED

Rajoitettu määrä myyntiä. Amazon, Prime Video ja kaikki niihin liittyvät logot ovat Amazon. LG:n α9 Gen 5 -tekoälysuorittimen avulla Dolby Vision IQ ja tarkat yksityiskohdat lisäävät uskomattoman syvyyden ja tuovat yksityiskohtaiset tekstuurit esiin. Keskeytä video Toista video. Hinta, tarjoukset ja saatavuus voivat vaihdella myymäläkohtaisesti tai verkossa.

luuranko palapeli

77” OLED G2 – OLED evo Gallery Edition 4K Smart TV – OLED77G26LA | LG Suomi

Voit jakaa ystävillesi listan tuotteista, joista pidät. Lisätietoja sivulla primevideo. Sat Mar 05 CET Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Paranna peliäsi alan ensimmäisillä televisioilla, jotka tukevat entistä sulavampaa ja realistisempaa Dolby Visionin 4K-pelaamista Hz:n kuvataajuudella. Aito elokuvakokemus.

LG TV OLED55G16LA 55´´ 4K UHD OLED Musta | Techinn

Uusi erittäin ohuiden näyttöjen merkkipaalu. Näin keräämme tuotearvosteluja. Se on helppo tapa pitää silmällä tuotetta, josta pidät, tai sinne voit tallentaa lahjaideoita ystäviä ja perhettä varten. Lue lisää asennus- ja lisäpalveluistamme. Lisätietoja sivulla primevideo. Scroll Left Scroll Right.