Lg 55 Nano81

Tuotemerkki : The general trademark of a manufacturer by which the consumer knows its products. Tuotteen nimi on tärkeä osa Icecat:in tuoteotsikkoa tuotekuvauslomakkeessa. Osta netistä. Pakkauksen korkeus. Usein Kysytyt Kysymykset Etkö löydä vastausta kysymykseesi käyttöoppaasta? Äänen paluukanava ARC.

LG 55NANO81NA 55″ 4K Ultra HD (3840×2160) LCD Smart TV

NanoCell teknologia. Näiden tekniikoiden tarkoitus on parantaa kuvaa entisestään. Kysy kysymys. Tarjotaksemme käyttöystävällisen kokemuksen, joka mukautuu laitteesi näytön kokoon, LG. Plus Miinus.

lg 55 nano81

LG NanoCell NANO81 55NANO816NA 139,7 cm (55″) 4K Ultra HD Älytelevisio Wi-Fi Musta

Älä jää paitsi suosikkijoukkueittesi päivityksistä ja tärkeimmistä otteluista. Se tarjoilee luonnollista, eloisaa kuvaa ja tarkkoja värejä myös hieman sivulta katsottaessa. Paino (fysiikka) ja painomitat. Toimii Amazon Alexalla. Automatic HDMI device recognition.

lego ninjago 5

LG 55″ 4K NanoCell Smart TV () 55NANOPA | Telia

Toimii Amazon Alexalla. Kaukosäätimen tyyppi. Evästeiden hallintasi estää tämän toiminnon. Lisää vertailuun Poista vertailusta. Katso primevideo. Vaatiiko tv jonkin uudrnlsisen kaapelin?

LG NanoCell NANO81 käyttöohje (33 sivut)

Yksinkertaista pelikokemusta. Rullattava näyttö. Kätevillä jakotoiminnoilla pääset käsiksi myös kotiverkossa tai älypuhelimellasi olevaan sisältöön. MacBook Pro. Se tarjoilee luonnollista, eloisaa kuvaa ja tarkkoja värejä myös hieman sivulta katsottaessa.