Lenovo Yoga Intel Core I7

Tuote loppuu pian DNA Nettikaupasta. Optiset asemat. Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Tekoälyn ohjaamat Lenovo Yoga 9 on 2-in-1 -laite: tehokannettava ja tabletti yhdessä. Ohjeet ja ennakoivat järjestelmän käyttöä koskevat suositukset. X1 Yogan mukana toimitetaan sisäänrakennettu ladattava kynä, joten musteen tai paristojen loppumista ei tarvitse murehtia.

Buy Intel Core i7 Laptops

Yoga 9i 14 – Oatmeal. Upea näyttö ja kuvasuhde Valikoima huippuluokan grafiikkavaihtoehtoja Vahva suorituskyky ja turvallisuus. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa pyyntösi hakupalkkiin tai sanoa se ääneen. Kahden näytön liittämiseen tarvitaan yhteensopiva keskitin tai laajennin. Voitkin luottaa siihen, että ääni on täyteläinen ja kokonaisvaltainen. Yoga on maailman ensimmäinen hybridikannettava, jossa on normaalijännitteinen Quad Core H Series Intel -suoritin.

lenovo yoga intel core i7

Miksi tilaisit Telialta?

Kevyt ja kestävä Lenovo Yoga 9 pitää seuraa työmatkoilla ja kotona. JBL-kaiuttimet, joissa on Dolby Audio Premium, säätävät dynaamisesti ääntä niin, että bassoäänet ja kovempikin ääni kuuluvat vääristymättä. Ohjeistot ja ennakoivat järjestelmän käyttöä koskevat suositukset. Kritiikit – tätä mieltä muut ovat olleet tuotteesta. Soita meille: 09 88 Maanantai – Torstai: IdeaPad 5i Pro 16 – Storm Grey.

joulukalenteri 2020 lego

Yoga (tuumainen) | 2-inkannettava, jossa Intel Core i7 -suoritin | Lenovo Suomi

Upea näyttö ja kuvasuhde Valikoima huippuluokan grafiikkavaihtoehtoja Vahva suorituskyky ja turvallisuus. Osoitin: undefined. Luotettava toimija. Voit nyt tallentaa ja muokata useita videovirtoja reaaliaikaisesti tai yksinkertaistaa työnkulkua liittämällä laitteet toisiinsa. Tyylikäs iF Design Award -palkittu hybridikannettava sopii kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin asiakastapaamisista sohvalla selailuun — ja koska akku kestää 10 tuntia, voit siirtyä huoletta paikasta toiseen. Ohjeistot ja ennakoivat järjestelmän käyttöä koskevat suositukset. Show savings:.

Osta Intel Core i7 -kannettavat | Osta Lenovo-kannettavia tietokoneita | Lenovo Suomi

Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Palvelut Palvelut Nauti edistyneestä tuesta oikeilta ihmisiltä Lenovo Premium Care -palvelun ansiosta Palvelun ominaisuudet ja edut: Tekninen tuki puhelimen, verkkokeskustelun tai sähköpostin välityksellä. Hyviä neuvoja. Kerro, niin korjaamme asian. Käyttöjärjestelmä: undefined.