Lenovo X1 Yoga Gen 3

Laadukas neljän mikrofonin järjestelmä poimii äänet kauempaakin poistaen epätoivottua melua ja p-tasoinen webkamera fyysisellä Privacy Shutter-kamerasulkijalla tarjoaa kuvayhteydet turvallisesti. Tämä mahdollistaa esimerkiksi kahden 4K-näytön liittämisen kannettavaan. ThinkPad X1 Yoga 3. Hanki laitteesi elinkaareen ja budjettiisi sovitettu määräaikainen ja kiinteähintainen ratkaisu. Täysin tasainen pinta on käytössä miellyttävämpi ja kätevämpi. Osta tämä tietokone nyt, niin saat veloituksetta kolmen vuoden takuun!

Lenovo ThinkPad X1 Titanium Yoga Gen 1 – 13,5″ -kannettava, Windows 10 Pro

Kompensaatiossa otetaan huomioon aiheutuneet päästöt tuotteen valmistuksesta, kuljetuksesta ja sekä tyypillisestä käytöstä viiden vuoden elinkaarella. Lisäksi X1 Titanium on testattu lla sotilastason vaatimukset täyttävällä testillä suoriutumaan mm. Kunnostaja ja myyjä: Digiplanet. Intel Evo -sertifoitu – Intel Evo -sertifoitu X1 Titanium Yoga tarjoaa lähes viivettömään palautumisen lepotilasta, reilusti suorituskykyä sekä koko työpäivän kestävän akun. Voit luottaa siihen, että tämä kannettava toimii napajäätiköiltä hiekkamyrskyihin ja että se selviää niin painottomuudesta kuin roiskeista ja putoamisistakin.

lenovo x1 yoga gen 3

Tuote-esittely

IR-kamera mahdollistaa nopean ja turvallisen sisäänkirjautumisen kasvotunnistuksella. Voit muuttaa asetuksiasi myöhemmin napsauttamalla minkä tahansa sivun alaosassa olevaa ”Cookies”. Hiilikompensoitu malli – Tämän mallin CO²-päästöt kompensoidaan perustuen realistisiin päästölaskelmiin. IR-kamera mahdollistaa nopean ja turvallisen sisäänkirjautumisen kasvotunnistuksella. Voit ohittaa puhelimen valikot ja vaiheittaisen vianmäärityksen, kun saat apua huipputason asiantuntijoilta, jotka pystyvät määrittämään ja ratkaisemaan ongelmat nopeasti. Asiantuntevasti kunnostettu.

kerrottu petunia

Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 14″ Core i7 1,9 GHz – SSD GB – 16GB QWERTY – Suomi | Back Market

Esittelyjärjestelmä Lisätiedot Hintapuntari. Palvelut Palvelut Lenovon kattavien palvelujen avulla suojaat ThinkPad-investointiasi ja saat sille tarvitsemasi tuen. Lisätarvikkeena saatavilla kynällä teet helposti muistiinpanot ja luonnokset. IR-kamera mahdollistaa nopean ja turvallisen sisäänkirjautumisen kasvotunnistuksella. Lenovo ThinkPad X13 Yoga on helposti mukana kulkeja ja monimuotoinen kannettava työntekoon.

Lenovo ThinkPad X1 Yoga (3. sukupolvi) | Muunnettava 2-inlaite yrityskäyttöön | Lenovo Suomi

Hyvä Myyty. Voit ohittaa puhelimen valikot ja vaiheittaisen vianmäärityksen, kun saat apua huipputason asiantuntijoilta, jotka pystyvät määrittämään ja ratkaisemaan ongelmat nopeasti. Katso kaikki yhteensopivat tarvikkeet. Wrong Input. Intel UHD Graphics Lisää ostoskoriin. Jos valitset vielä infrapunakameran, sen kasvon-, silmän- ja katseentunnistuksen yhdistävä Glance-tekniikka tekee käytöstä intuitiivista ja tehokasta.