Lenovo T580 I5

Sulje ikkuna. Näyttö: Katso kuvat! Optinen levyasema: Tässä tietokoneessa ei OLE optista levyasemaa. Vahvista allaettä hyväksyt seurantaevästeemme.

Lenovo ThinkPad T580 20L9001YMX 15,6″ i5-8250U (Gen 8) 8GB RAM 256GB SSD

Arvioitu toiminta-aika min riippuen virrankulutuksesta. Rahti ja arvonlisävero tarvittaessa ovat erikseen. Näytön pinnalla pieniä jälkiä mitä on hyvin vaikea erottaa näytön ollessa päällä. Verkkokauppamme käyttää evästeitä tiedon tallentamiseen. Wishlist 0.

lenovo t580 i5

Tuotteen kuvaaminen

Liitännät: 2 x Universal Serial Bus 3. Ulkoiset asemat Flash-muistit Tallennusmedia. Lisää vertailuun. Huomioi, että kuva on suuntaa-antava ja varsinainen tuote saattaa ulkoasultaan poiketa tuotekuvasta esim. Tekniset tiedot tarjoaa kolmas osapuoli. Palvelun tarjoaa Soluto Oy, Suomalainen IT-palveluiden tuottamiseen erikoistunut yritys, jonka toiminta-ajatuksena on parantaa asiakayritystensä kannattavuutta tuottamalla asiakkaan liiketoiminnan kannalta oikeanlaisia IT-palveluita ja ratkaisuja.

cpu amd ryzen 2700x

Lenovo ThinkPad T 15″ Core i5 1,6 GHz – SSD GB – 16GB QWERTY – Englanti (US) | Back Market

Näytön pinnalla pieniä jälkiä mitä on hyvin vaikea erottaa näytön ollessa päällä. Laser ja muistesuihku Skannerit Matriisi, tarra ja piirturi Lisätarvikkeet Tulostimien lisätarvikkeet Muistit. Kysyttävää tuotteesta? Oma tili Kirjaudu sisään. Yllä mainitut tiedot ovat minimikokoonpano.

Näppäimistö: Alkuperäinen suomalainen, taustavalaistu, erillinen numeronäppäimistö. Tekniset tiedot tarjoaa kolmas osapuoli. Näytöt Dataprojektorit Tarvikkeet. Rahti ja arvonlisävero tarvittaessa ovat erikseen. Laser ja muistesuihku Skannerit Matriisi, tarra ja piirturi Lisätarvikkeet Tulostimien lisätarvikkeet Muistit. Voit tutustua rekisteriselosteeseemme täällä. Tietokone toimitetaan käyttövalmiina Tietokoneen mukana toimitetaan virtalähde Käyttöjärjestelmän mukainen tuotetunnus pohjassa tai akun alla pl.