Lenovo Ryzen 7 4800u

Sony WHXM4, kuulokkeet. Apple konfiguraattori. Aina ilmainen palauttaminen. Software and accessories will be shipped separately and may have a different estimated ship date. Näytössä on jopa täysteräväpiirtotarkkuus ja prosentin sRGB-väriasteikko.

Lenovo Yoga Slim 7 14” Ryzen 7 4800U

Älykkäämpi kuin koskaan aiemmin Yoga Slim 7 on suunniteltu helpottamaan arkeasi älykkäiden ja aikaa säästävien ominaisuuksien avulla. Näytä kaikki tekniset tiedot Näytä vähemmän tietoja. Tuotekoodi: 4XD0T Kannettavat 3. Kuva ja ääni. Taustavalaistu näppäimistö tarjoaa erinomaisen tuntuman kirjoittamiseen.

lenovo ryzen 7 4800u

Yoga Slim 7 (14″ AMD)

Tuotekoodi: 4X30E Tuotekoodi: 4XB0K Ilona koulutus. Halvin: Deoksiribonukleiinihappo. Lataa, OLE hyvä ja odota Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle.

autoradio vw bluetooth

Lenovo Yoga Slim 7 14” Ryzen 7 U | Deoksiribonukleiinihappo

Tuotekoodi: 40AFEU. Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan. Oppimisen teknologian verkkokauppa kaupankäynti ilonait. Arvioitu saapumisaika 5. Tuotekoodi: 4X90K

Yoga Slim 7 (14″, AMD) | AMD-suorittimella varustettu ohut 14 tuuman kannettava | Lenovo Suomi

Yhteydenotto Usein kysyttyä. Tuotekoodi: 4X40Y Tuotekoodi: 4X90S Tuotekoodi: 4Y50R Yoga Slim 7 on suunniteltu helpottamaan arkeasi älykkäiden ja aikaa säästävien ominaisuuksien avulla. Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday