Lenovo Legion 5 Pro 17

Todellinen akun kesto vaihtelee ja riippuu useista tekijöistä, esimerkiksi tuotteen kokoonpanosta ja käyttötavasta, käytetyistä sovelluksista, langattoman verkon käytöstä, virransäästöasetuksista ja näytön kirkkaudesta. Koko päivän kestävä ja pikaladattava akku, älykäs virranhallinta sekä lenovo legion 5 pro 17 virtalähdemahdollistavat pelisessiot myös tien päällä. Hybrid Mode -tila parantaa akun kestoa ohjaamalla näytönohjaimen tehon näyttöön näytönohjaimen kautta. Yhdistelmä takaa huippuluokan pelikokemuksen. Ominaisuudet Ominaisuudet Erinomainen suorituskyky. Aina ilmainen palauttaminen. TrueStrikessa on ylivertainen asettelu, sillä se sisältää erilliset medianäppäimet, numeronäppäimistön, suuret nuolinäppäimet ja yksiosaisen kosketuslevyn sekä kirkkaan valkoisen taustavalon.

Lenovo Legion 5 (17″ AMD)

Tämä optimoi syöttökokemusta ja parantaa hallintaa. Katsele tämänhetkisiä malleja Ominaisuudet Arvostelut Tekniset tiedot Lisävarusteet ja palvelut Palvelut. Soita meille: 09 88 Maanantai – Torstai: Paikantamalla uhat tarkasti kuulon avulla saat aivan uudenlaisen kilpailuedun. Lue Lisää. Säästä akkua siirtymällä Quiet Mode -tilaan tai valitse Balance Mode normaaliin käyttöön. Taistele vihollisia vastaan mullistavalla Legion TrueSrike-näppäimistöllä.

lenovo legion 5 pro 17

Kauppojen tarjoukset

Palvelut Palvelut Nauti edistyneestä tuesta oikeilta ihmisiltä Lenovo Premium Care -palvelun ansiosta Palvelun ominaisuudet ja edut: Tekninen tuki puhelimen, verkkokeskustelun tai sähköpostin välityksellä. The purchase quantity of the product has reached the upper limit. Joustavat maksutavat. He ovat väärässä. Lenovo Vantage for Gaming tarjoaa suorituskykyä, mukaansatempaavia kokemuksia ja saumatonta pelaamista.

apple m2 2021

Lenovo Legion 5 17,3″ 82JYHMX | Telia

Edellinen Seuraava. Sekä maailman ohuimman ja kevyimmän muotoilun takaama kannettavuus. Keskitetty laitteisto- ja ohjelmistoasiantuntijuuden resurssi. Näppäimistön valkoinen taustavalo takaa, että näet mitä olet tekemässä. Nahimic parantaa kokemustasi huomattavasti tarjoamalla uskomattoman immersiivisen 3D-äänentoiston, joka on suunniteltu erityisesti pelaajille. AC Adapter W.

Legion 5 (17″ AMD) | Suurella näytöllä varustettu pelikannettava | Lenovo Suomi

Lue Lisää. Yhdessä ne mahdollistavat valtavan harppauksen suorituskyvyssä. SD-kortinlukulaite Nahimic parantaa kokemustasi huomattavasti tarjoamalla uskomattoman immersiivisen 3D-äänentoiston, joka on suunniteltu erityisesti pelaajille. He ovat väärässä.