Lenovo Legion 5 17

Digital River Ireland Ltd on tässä kaupassa tarjottujen tuotteiden ja palvelujen valtuutettu jälleenmyyjä ja vähittäiskauppias. Pitkä akun kesto. Iske lujaa. Hyödynnä kaikki kuvataajuudet ylikellottamalla suorittimet ja näytönohjaimet sekä vapauttamalla muistia. Legion Coldfront 2. Nauti Lenovo Legion 5 -pelikannettavan tarjoamasta etulyöntiasemasta.

Lenovo Legion 5 17,3” Ryzen 5 5800H RTX 3070

Software and accessories will be shipped separately and may have a different estimated ship date. Sinun ei enää tarvitse tinkiä pelikannettavassasi mistään. AC Adapter W. Varmista rikas ja luonnollinen äänentoisto pelikuulokkeilla. Vuosien kehitystyön tuloksena syntyneessä TrueStrike-näppäimistössä on haamupainallukset täysin estävä tekniikka, joka mahdollistaa ihanteellisen tarkkuuden ja vasteajat. Kattava ohjelmistotuki yhteistyössä ulkopuolisten valmistajien kanssa.

lenovo legion 5 17

Lenovo Legion 5 17,3″ -pelikannettava

Legion 5 pysyy viileänä myös intensiivisten projektien äärellä sen alan johtavan jäähdytystehokkuuden ansiosta. TrueStrike-näppäimistö eristää haamupainallukset täysin, mikä mahdollistaa ihanteellisen tarkkuuden ja vasteajat. Yksityisille Yrityksille Wholesale. Kokonaisviestintä joukkuetovereidesi kanssa onnistuu selkeämmin kuin koskaan ennen. Lenovo Vantage for Gaming tarjoaa taisteluihin suorituskykyä. Ohjeistot ja ennakoivat järjestelmän käyttöä koskevat suositukset. Tarvittavan suorituskyvyn, mukaansatempaavan kokemuksen ja saumatonta pelaamista tarjoaa Lenovo Vantage for Gaming.

hajuste ratkojat

Legion 5 (17″ AMD) | Suurella näytöllä varustettu pelikannettava | Lenovo Suomi

Products ship within the same business day excl. Nauti edistyneestä tuesta oikeilta ihmisiltä Lenovo Premium Care -palvelun ansiosta. Keskitetty laitteisto- ja ohjelmistoasiantuntijuuden resurssi. Vuosien kehitystyön tuloksena syntyneessä TrueStrike-näppäimistössä on haamupainallukset estävä tekniikka, joka takaa ihanteellisen tarkkuuden sekä lyhyet vasteajat. Jotkut ovat sitä mieltä, että korkea suorituskyky ja pitkä akunkesto ovat kannettavassa mahdoton yhdistelmä.

Lenovo Legion 5 17 | Tehokas 17,3 tuuman pelikannettava | Lenovo Suomi

Tuotetiedot Tekniset tiedot Lenovo Legion 5 on valmiina vaativimpien pelien ja sisällön luomisen vaativiin työkuormiin. Akun suurin kapasiteetti heikentyy käytön ja ikääntymisen myötä. Laitteiston korjauspalvelu paikan päällä. Kirkas nitin kuva ja Dolby Vision -sertifioitu paneeli tarjoaa vaativallekin pelaajalle tarkan kuvan. Komponenttien viilennyksestä vastaa Legion ColdFront 3. Mallit Mallit. Nahimic parantaa kokemustasi huomattavasti tarjoamalla uskomattoman immersiivisen 3D-äänentoiston, joka on suunniteltu erityisesti pelaajille.