Lego Ninjago Slam

Tukkupakkauksen leveys. Katso kaikki kuvat This action-packed playset features a Jay Tornado Spinner which holds a minifigure and fits onto the easy-to-build spinner launcher, plus a shooter base with 3 spring-loaded missiles. Hintakehitys Korkein hinta. Kritiikit – tätä mieltä muut ovat olleet tuotteesta. Viimeaikaiset katsomasi tuotteet.

Lego Ninjago 70684, Spinjitzu Slam – Kai vs. Samurai

Pinterest Sähköposti. Legot ja muut rakennussarjat. Hintakehitys Korkein hinta. Tornadospinnerin laukaisimen ja siihen kiinnitetyn tornadospinnerilelun mitat: korkeus 5 cm, leveys 3 cm ja syvyys 8 cm. Suositeltu ikä min. Ajankohtaisia tuoteryhmiä Mopot ja skootterit Puutarhakalusteet Uima-altaat ja vesilelut Piha ja puutarha Muut urheiluvälineet. Kortti- ja lautapelit -osaston lego ninjago slam tuotteet alk.

lego ninjago slam

Tuotetiedot

Pinterest Sähköposti. Risuja, ruusuja sekä kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta. Tiedätkö hyvän nettisivun, josta löytyy lisätietoja jostain Hintaseuranta. Käyttö perustuu. Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten puvut ja asusteet Naisten puvut ja asusteet. LEGO Ninjago.

lahti rakennusvalvonta

Osta LEGO Ninjago – Spinjitzu Slam – Lloyd ()

Toimitukset ja palautukset Rakennusohjeet. Pakkausten määrä per kerros. Viimeksi katsomasi jalosteet. Kerrosten lukumäärä per lava. Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday Lue lisää Tuotekuvaus.

Lego Ninjago Spinjitzu Slam – Kai vs. Samurai

Ehdota kauppaa meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun. Tuotteen väri. Setti sisältää myös koottavan harjoitusnuken, jota voi käyttää maalitauluna, ja kaksi heittotähteä, jotka voi myös heittää pyörimään laukaisimesta. Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille. Suositeltu ikä min. Se kannustaa luoviin roolileikkeihin.