itsetehty vartalokuorinta

Mä aloitin viikonloppuni jo, erittäin kuumassa suihkussa. Ensi viikolla on vaikka mitä kivaa tiedossa, eikä mun alkava flunssa sovi niihin suunnitelmiin! Aion juoda paljon viinimarjamehua ja nukkua tän vetämättömän olon pois. Maanantaina lupaan olla taas iskussa.

Ja siis koska ne kuumat pitkät suihkut kuivattaa ihoa (aah mikä aasinsilta!), eikä rasvaamista aina muista, niin jaan teille mun lempparikuorinnan ohjeen.

Tarvitset kookosöljyä // oliivioljyä // käytettyjä kahvinpuruja

Sekoita kahvinpuruihin loraus oliiviöljyä ja n. 2rkl kookosöljyä. Jos koostumus on sen jälkeen vielä kuivaa, lisää kookosöljyä. Hiero kostutetulle iholle ja huuhtele. (En suosittele käyttämään kasvoille, koska kahvinpurut on aika kovia.)

Tämä jättää ihon pehmeäksi kuin vauvan pylly. Mä olen niin pihi kaupan vartalokuorintojen kanssa, että en nykyään muuta käytäkään kuin tätä. Kahvinpuruja ja oliiviöljyä löytyy aina kotoa, ja kookosöljy maksaa n.12 euroa purkki. Suosittelen kokeilemaan!

Ps. Mulla on tekeillä sellanen 10 faktaa-postaus, jestas niitä on vaikea keksiä! Mutta siis hassuja faktoja tiedossa pian 😉

4 kommenttia artikkeliin ”itsetehty vartalokuorinta”

 1. Tämmöiset itse tehdyt kuorinta-aineet ovat monelta kantilta katsottuna paljon parempia kuin kaupasta ostetut. Monesti kaupan kuorinta-aineissa on mikrorakeita, jotka ovat ongelmallisia vesistön saastuttajia. Niitä pikkupalleroisia kun on vaikea puhdistaa ja sitten me syömme ne kalojen mukanaa. Ei niin mukavaa.
  Mutta mikä vinkiksi, kun meidän taloudessa ei kukaan juo kahvia? 🙂
  Parane HETI!
  -Nora

  Vastaa
 2. Kiitos ihanainen <3 <3

  Instagramissa sitä kyseltiinkin jo että miten vaikuttaa viemäriin (vai kävitkö taas stalkkaamassa, sun on perustettava se tili! :D). Mutta siis tämä on hyvä kuulla, koska sitä olen muutaman kerran miettinyt..
  Pyydät naapurin mummolta käytetyt kahvinpurut? Saisitkohan? Voi olla että sua katottais vähän kieroon 😉

  Ja olen jo paranemassa, kiitos!

  Vastaa
 3. Heh, en ole käynyt stalkkaamassa. Mutta tämän jälkeen on tietenkin pakko mennä 🙂
  Naapuri voisi olla ihmeissään puru pyynnöstä mutta siinä olisi vähän erilainen tapa rikkoa jää uusien asukkaiden kanssa.

  Vastaa

Jätä kommentti

Captcha loading...

inner wisdom here -blogi on kaunis katsella, se pistää ajattelemaan ja toivottavasti inspiroi sinua kokeilemaan jotain uutta. Rakastan hyvää -mielummin jonkun muun tekemää- ruokaa, haaveilen kerrostaloasunnosta isoine ikkunalautoineen ja haluaisin pukeutua kuin ranskattaret.
Kiva kun tulit vierailulle,

Jaana

Pin It on Pinterest

kerro tästä